自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

回覆 momoballs 的帖子

靚就唔係, 但有charm, 有自信
希望佢可以活出精采人生.

水晶宮

她機會已經比好多人多. btw, 繼續正常工作/生活, 唔談佢肥/瘦, 唔談佢靚/不靚, 亦唔談佢慘/不慘.

水晶宮

回覆 momoballs 的帖子

佢個做型好熟口面..... BEYONCE????NINJA????

水晶宮

回覆:第一次覺得佢肥得好唔錯

我就覺得吾係靚吾靚既問題,係會影響健康,佢都話以前試過膽管塞,痛到入院做手術啦。再甘樣落去,好易有脂肪肝、糖尿病和膽固醇高等病架。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

斯文LOOK襯佢多D

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

HLDMaMa 發表於 15-7-24 11:02
我就覺得吾係靚吾靚既問題,係會影響健康,佢都話以前試過膽管塞,痛到入院做手術啦。再甘樣落去,好易有脂 ...

禁止訪問

引用:Sorry 佢D動作另我有點反胃

珍珠宮

未至於靚,但唔難睇~
like佢夠正能量
節錄自: 戲班小子歌詞
禍福得失睇開啲 人生好比一齣戲
幸福不一定由天賜 成功半人事
儘管今天不開心 誰保他朝不得意
暫短的好運誰可恃 贏得幾多次
滄桑多變 世事傳奇 只要努力肯衝刺
一翻跟斗幾個際遇 時來運到即沖天飛

大宅

引用:老左就知,真係要減,唔係令唔令問題

原帖由 tintao22 於 15-07-24 發表
老左就知,真係要減,唔係令唔令問題
咁又真

男爵府

引用:佢其實如果係外國的話,應該好得寵,佢個TYPE

原帖由 tansyneko 於 15-07-24 發表
佢其實如果係外國的話,應該好得寵,佢個TYPE係外國好受歡迎
差好遠,去到外國佢只係好普通
講豐滿佢都未夠。

即係等於唔嫌早咁,香港人覺得佢男神,但係外國可能都未必有人會留意佢一眼
(否則點會返香港發展
)

侯爵府

活出真我,都要有條命先得。。肥真係無任何好處,咁何解要去支持呢種生活態度,佢自己母親已經係因肥而受盡折磨過身,我如果係佢個女,我絕唔會重蹈呢個覆轍。。。可以唔再要求自己好似病態咁瘦,但都要去番正常醫生要求既健康體重。。咁樣都係對自己生命負責。。

公爵府

引用:活出真我,都要有條命先得。。肥真係無任何

原帖由 lazywife 於 15-07-24 發表
活出真我,都要有條命先得。。肥真係無任何好處,咁何解要去支持呢種生活態度,佢自己母親已經係因肥而受盡 ...
咁有人本身肥底 真係未必能夠好slim
佢有做運動
好firm
其實未必唔健康

珍珠宮

chika_koichi 發表於 15-7-24 10:47
我好欣賞佢!有follow佢fb,見佢其實有keep住做運動,注重健康,只不過係唔再在意體重,活出自我,非常有自 ...
做人最重要活得自在開心,佢咁樣生活幾好,又可食鍾意食既野,又同時做番運動
狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

以肥人角度睇, 算係肥得靚, 有番曲線, 唔會一折折, 不過以健康角度嚟講, 我覺得始終瘦番D好D!

男爵府

回覆:kiki珊 的帖子

複式洋房

佢開心就得…但我覺得啲相好肉酸無乜美感

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唔識欣賞,佢已係去到一個唔健康既地步。要減唔會減唔到,仲咁後生冇必要放棄自己,唔好成日話佢天生基因係肥,佢細個根本係瘦,佢阿媽仲話驚佢養唔大先谷肥佢,講基因別忘了她爸爸是怎樣。大把人由細肥到大一樣減到。佢仲要有錢,比好多人減肥已經容易,最少佢唔駛做,日日去健身都得,有工人服待日日食營養餐都可以。

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

以佢年紀,呢個造型老左d

子爵府

回覆:momoballs 的帖子

首頁

尾頁

跳至