夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有心改咪轉工囉
比晒d錢你分配等佢爆房既閒錢都無
係你面前同隻淫婦講清楚

佢肯既都叫有誠意改

瑪瑙宮

jtha 發表於 16-8-10 21:47
我可以配合到佢,不過,我真係唔明男人,出軌可以用千萬個原因,我之後人老珠黃咁㸃...又可以話冇新鮮感.. ...

您又話要挽回, 最敝係您挽回佢話唔洗, 而家佢願意咪一次機會, 係咁多.

大宅

jtha 發表於 16-8-10 21:37
其實我呢排都不斷睇其他JM相類似既post,結果似乎都係離婚收場,我想知有冇JM係可以同老公重修舊好?
婚姻輔 ...

樓主,如果你選擇繼續你必須做到忘記以前,如果做唔到你地一家都痛苦唔會開心,你地大人有野小朋友係感受到,比次機會佢信多佢一次(或者自己去個旅行唸下呢個角色既人係你生命中重唔重要)信就信到底,再對你唔住佢都唔好意思再留你,你亦對得住小朋友啦,如果佢今次真心知錯你就比多次機會大家啦,至於今次個死佬係要付出代價,keep佢錢,逐個星期分配零用!無錢既男人邊個女人會貼錢玩

洋房

Tangbee11298 發表於 16-8-10 22:08
樓主,如果你選擇繼續你必須做到忘記以前,如果做唔到你地一家都痛苦唔會開心,你地大人有野小朋友係感受 ...

佢上個女人屋企玩....冇錢都玩到,所以我質問佢為何只為上床都可以咁多甜言蜜語,用感情呃人同佢上床,其實佢真係好賤。

珍珠宮

減齡達人勳章

如果因性生活不協調而出軌,就算今次你原諒咗佢,但你對性冇興趣,又冇改善,再過2-3年,可否肯定你老公唔再出軌?性生活其實重要,如果唔係點解有甘多小三,因為小三可以做好多老婆唔肯做嘅嘢。
而家你老公有錯,佢就梗係就你,但你心中有刺,唔再信佢,一有任何風吹草動,你就會好自然懷疑佢,發脾氣,頭幾次你老公一定氹返你,但再過一段長時間,佢就會覺得你無理取鬧,再加上性生活不協調,你自己話會點?
樓主,如果你真係想繼續一齊,你真係要原諒及忘記,嘗試放開,享受性愛

男爵府

開心吸收勳章

你同我個case 差唔多一樣。個女人我都識,係明知我c6有老婆有仔都中個頭埋嚟。我c6平時都係好老公,好爸爸,所以我都冇懷疑過佢。直至有一晚收到個女人電話我至知道。唯一唔同我c6話出軌係因我冇時間陪佢,只專注喺BB度,而唔係投訴性方面不配合。我也不能忘記他們嘅對話,雖不是情慾對話,但都係c6對佢嘅甜言蜜語。我當時很嬲,帶住BB離開了,去了外國2星期,沒有留低任何contacts。冷靜過後我回港,我諗我始終接受唔到,所以我沒有回家,帶住BB住酒店,send 了message 比佢説要離婚。他很緊張,打電話逐間酒店搵我,終於比佢搵到,因為佢嘅誠意,也為了BB還細,我原諒了他。但原諒不等於忘記,件事已過了6年,老實說,我仍然忘記唔到。但因為他仍然keep 到當初求原諒時嘅所有承諾,我們現在生活似乎仍是開心的,至少我小朋友係。
我好明白你而家嘅心情,但如果你c6真有歉意的話,可比一次機會佢,同時你也試吓同佢攪多d情趣,大家親密d,有番戀愛嘅感覺,自然喺性方面也協調好d。

洋房

CurrySo 發表於 16-8-10 22:20
你同我個case 差唔多一樣。個女人我都識,係明知我c6有老婆有仔都中個頭埋嚟。我c6平時都係好老公,好爸爸 ...

多謝你詳細既回覆,但係我一諗起佢地既事就情緒再次跌落谷底,又再忍唔住質問佢㸃解㸃解,真係控制唔到幾時會諗,會咩事trigger諗起,我覺得呢關好難過

複式洋房

樓主、我同你部份經歷相似、如想聊聊、可以pm我。

洋房

FennieMan 發表於 16-8-10 22:17
如果因性生活不協調而出軌,就算今次你原諒咗佢,但你對性冇興趣,又冇改善,再過2-3年,可否肯定你老公唔 ...

我都可以同佢keep住有性,問題係我自己個心時不時諗,好難投入....
我都有諗你既憂慮,他日我年紀大啲冇興趣,又再外求.....我老公話佢會自己搞掂,絕對唔會再揾第二個,宜家梗係咩都得....

男爵府

開心吸收勳章

回覆 jtha 的帖子

考慮清楚佢值唔值得原諒,決定原諒就唔好再問番之前嘅嘢,知嚟冇謂,自己又唔開心。

瑪瑙宮

jtha 發表於 16-8-10 22:28
我都可以同佢keep住有性,問題係我自己個心時不時諗,好難投入....
我都有諗你既憂慮,他日我年紀大啲冇興 ...

性比唔到, 老公想變, 有乜出奇.
錢比唔到, 老婆想走都大把喇.

好, 咩都比晒您, 您都變, 您咪叫佢走唔好番黎.

洋房

同埋我識個小三,有佢電話,我send過好多嘢去罵佢,當然是冇回覆,我好想對付佢,冇理由搞成咁,佢一包bye bye就冇事發生

別墅

teriro 發表於 16-8-10 22:27
樓主、我同你部份經歷相似、如想聊聊、可以pm我。

我同你地都好相似,只是我們沒有小朋友...但一樣心碎

子爵府

jtha 發表於 16-8-10 22:44
同埋我識個小三,有佢電話,我send過好多嘢去罵佢,當然是冇回覆,我好想對付佢,冇理由搞成咁,佢一包bye ...

上公司鬧個女人,等全公司都知,等佢無面,你有無 cap底whatsapp 對話,上佢公司叫各同事開 藍牙send比所有同事睇,睇佢仲有無面留底,叫你老公轉公司,轉手機,新手機號碼用你名出,方便日後可以叫電訊公司check電話紀錄,改晒佢e-mail和wechat pass work

你有個女人電話,快d cap底佢 whatsapp相片留底,用佢電話 search佢 facebook, check到盡量 cap底facebook資料

子爵府

同埋我識個小三,有佢電話,我send過好多嘢去罵佢,當然是冇回覆,我好想對付佢,冇理由搞成咁,佢一包bye ...

如揾到佢facebook, 再pm佢 facebook的朋友,send晒 d情欲 whatsapp 相片比佢的朋友,講晒比人知佢搶你老公

大宅

引用:同埋我識個小三,有佢電話,我send過好多嘢

原帖由 jtha 於 16-08-10 發表
始終最錯都係個男人呀,鬧個女人都冇用。如果佢地係同事..可以的話最好叫你C6轉工.免得日見夜見喇。男人真係好多時只用下半身思考架領教過⋯⋯冇謂再問佢點解點解,愈知得多越心痛越難忘記.唔好再問。有心在一起就向前望啦!

CurrySo    發表於 16-8-10 23:47

洋房

個女人一句對唔住都冇,我有曬啲對話紀錄,仲有錄音,我計劃緊下一部應該㸃搞個女人

大宅

其實你對嗰個女人做咩都無用,重點係你c6個心。我都知個女人個電話,但我咩都唔會做,因為問題係c6到,個女人只不過係ignitor。

卡爾    發表於 16-8-11 09:11

伯爵府

jtha 發表於 16-8-10 23:21
個女人一句對唔住都冇,我有曬啲對話紀錄,仲有錄音,我計劃緊下一部應該㸃搞個女人
...

正常男人就算知錯 發現你搞個小三 你一定破扣好多分

大宅

jtha 發表於 16-8-10 22:12
佢上個女人屋企玩....冇錢都玩到,所以我質問佢為何只為上床都可以咁多甜言蜜語,用感情呃人同佢上床,其 ...

咁即佢手頭仲好鬆囉,cut佢部分,計到佢剛剛好,連請人食飯都唔夠,理得佢係邊爆房,冇理由係條女屋企玩完仲係人地屋企食埋野先走咁冇品啊

首頁

尾頁

跳至