網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

盜金仔 發表於 17-5-5 08:16
請問用咩插頭?
另有冇link可提供?
謝謝。

兩腳,我未用過衣車,只係用來改衫,所以功能係最簡單,但就一次上手,唔知呢間係唔係最平,不過賣家幾好好評都多,我有睇過其他機,不過呢部電壓香港啱用

【正品佳艺202 台式家用电动多功能缝纫机 迷你便携微型小型缝纫机】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.T7ebWZ?cv=n815ZGgGiDZ&sm=163832,或复制这条信息¥n815ZGgGiDZ¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)

男爵府

seaman1982 發表於 17-4-11 16:50
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【正品缝纫机家用电动缝纫机迷你适合初学者kp528包邮】 ...

有無得開鈕門

大宅

1仔1女 發表於 17-5-4 21:00
我都被毒,買左部簡單嘅,細細部1kg都無,仲好平好易用,我剛補左8條褲,改左兩條裙

...

我都買左呢部,但可能我本身唔識車衫,成日走線,距離有時大有時細,有時唔知點解車完剪線尾時,又會整返開線口

侯爵府

bbyau2010 發表於 17-7-3 10:22
我都買左呢部,但可能我本身唔識車衫,成日走線,距離有時大有時細,有時唔知點解車完剪線尾時,又會整返 ...

太薄或太有彈性會見走綫架

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

qoobe 發表於 17-4-22 18:50
剛收到,多謝介紹,希望我呢個新手識得用

想請問聲可以習骨嗎?最近愛上整barbie 衫但是手縫縫無習骨
見咁細部都很心動❤️

侯爵府

牛年勳章

island811 發表於 17-7-4 16:39
想請問聲可以習骨嗎?最近愛上整barbie 衫但是手縫縫無習骨
見咁細部都很心動❤️
...

我只係識得普通車 閘骨我唔識

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

qoobe 發表於 17-7-4 16:51
我只係識得普通車 閘骨我唔識

咁我直接問淘寶個店主先
頭先無醒起
謝謝你的解答

首頁

尾頁

跳至