親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 wcpcelia 的帖子

我book Hard Rock時已包SEA, ACW 同Universal Studio每到2張大人門票..由於只係補一張小童飛..我連同海豚(dolphin adventure) 一次過喺官網訂算了...

反而Garden by the Bay我想訂Klook..

電話卡會到新加坡先買.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kangaroo1101 發表於 17-6-19 10:56
回覆 wcpcelia 的帖子

我book Hard Rock時已包SEA, ACW 同Universal Studio每到2張大人門票..由於只係補一 ...
THANKS...
上網睇過, 天宇訂門票都平..

複式洋房

回覆 kangaroo1101 的帖子

包車可以比聯絡資料嗎

水晶宮

wcpcelia 發表於 17-6-19 10:46
thanks.請問樂園內的小食店是否只收現金?

好似可以俾咭

我的最愛: 老公, 仔仔, 同來緊既女女, 老豆

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jenniecatcat 發表於 17-6-19 22:55
好似可以俾咭
thanks~

別墅

kangaroo1101 發表於 17-6-15 14:26
修改行程:

Day 1 :

可以比包車資料我嗎?

大宅

畀面勳章

回覆樓主

你好,想要機場包車去legoland資料,thanks

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

A.C.W 水上幾園- 已book 魔鬼魚

請問點book魔鬼魚的?之前聽講要入場時在門口book,額滿即止

大宅

回覆 joycewsm 的帖子

我喺呢度揀RAY BAY, 然後入資料book架...

http://www.rwsentosa.com/language/en-US/Homepage/Attractions/AdventureCoveWaterpark

佢唔會過數, 其實都係等於去到先比錢.. 咁arm我玩果日其實都無咩人book..所以我見即埸都有另一班人即買飛即入..

男爵府

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你好,請問你星馬唱左幾錢呢?謝謝
Anson 大個仔喇,做哥哥要好好照顧細佬呀!

大宅

回覆 yan315 的帖子

由於大部份的門票都已經pre-paid左..所以我唱現錢唔多..

馬幣~300; (only用來食野)
波紙~700; (比左$180租車錢之後, 主要用來食野, 有卡簽的地方我地會簽卡, 所以最後用唔哂)

男爵府

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kangaroo1101 發表於 17-8-8 15:11
回覆 yan315 的帖子

由於大部份的門票都已經pre-paid左..所以我唱現錢唔多..

謝謝啊,參考下先
Anson 大個仔喇,做哥哥要好好照顧細佬呀!

大宅

剛剛返嚟,其實legoland都幾熱,我地揀左第一日去legoland 玩,玩幾個game返去沖涼食飯。第二日先玩legoland ,然後lunch,換衫去water park,6:00pm閂門未玩夠,再上酒店泳池游到7:00pm去食飯,唔洗熱足全日。

大宅

另外,legoland hotel check-in time 係4pm,我地當日check-in 左,要等到5pm先有房,未有房要換衫去water park有d麻煩。

大宅

Mega zip都好好玩,可以考慮下。但sentosa既活動,排隊時間好長,簡單如luge and ride,等巴士連坐車半個鐘,巴士站搵路行過去半個鐘,ticket redemption 可以排成半個鐘,玩又排半個鐘,玩左半個鐘,走又半個鐘。玩一樣野用左你3個鐘,真係晤係講笑。

禁止訪問

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

kangaroo1101 發表於 17-8-8 10:03

我喺呢度揀RAY BAY, 然後入資料book架...

非常謝謝你呀
我會下午入場,仲諗住一定玩唔到哩樣

大宅

devilray666 發表於 17-8-8 21:12
請問luge 你玩左幾次?玩一次係咪用好耐時間?

玩左3次,買飛同玩第一round排好耐,玩第一round時,會印個記號係你隻手,之後所有round可以排另一條隊,好快。

大宅

好開心的..D 魔鬼魚會好似狗仔咁滑過你腳邊., 一定要玩呢個呀..

大宅

回覆 devilray666 的帖子

我係夜晚玩的..~8:30去玩, 佢收9:30,唔駛排隊 我玩完3次之後都仲要加多兩次, 我仔好鍾意呀..

首頁

尾頁

跳至