自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

longlokma 發表於 17-7-20 00:16
thx, 比以往少左好多嘢

以前好多细细包試用裝,反而用不着,今次有幾樣係貨裝,大支D重實際,雖然5係貴嘢
不過呢兩年真係少左好多貴嘢!

子爵府

joan246 發表於 17-7-20 00:27
以前好多细细包試用裝,反而用不着,今次有幾樣係貨裝,大支D重實際,雖然5係貴嘢
不過呢兩年真 ...

以前好多M巾試用装的

男爵府

回覆 Cathy34567 的帖子

今年 瑪麗嘉兒 同Jessica 直頭冇人訂,佢個每日精選攪拌機,竟然話要訂$8000, 聽日嘅Dyson 吸塵機或者風筒要訂 $6000, SKII mask 訂3份$660,佢簡直係痴咗線,好似唔想人訂,最後留比自己友咁。

wcpcelia    發表於 17-7-21 10:00

男爵府

longlokma 發表於 17-7-20 00:29
以前好多M巾試用装的
係啦! 今年elle 個福袋好少嘢!連M巾都冇,得幾包洗頭試用

大宅

allin 發表於 17-7-20 01:08

今年 瑪麗嘉兒 同Jessica 直頭冇人訂,佢個每日精選攪拌機,竟然話要訂$8000, 聽 ...

駛鬼訂雜誌,自己買都唔駛咁貴,我問完佢地即走,其他自選禮物都唔吸引,想要嗰d冇晒,好d既禮物要訂2年,但都唔算吸引

大宅

joan246 發表於 17-7-19 16:20
訂左cosmo,神秘禮物係呢個。今年elle禮物麻麻,冇訂。

點樣有神秘禮物?

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

今年 瑪麗嘉兒 同Jessica 直頭冇人訂,佢個每日精選攪拌機,竟然話要訂$8000, 聽 ...

見佢既推廣廣告吾係講要訂到咁多
不過為左個風筒真系算了
我怕個種要去搶但分分鐘又得個吉既感覺

大宅

我買任入PASS 近10年, 年年都訂6-8本, 好鬼沉迷呢個訂書遊戲, 但今年, 我終於放棄了..

大宅

1. D 書已經冇野好睇, 以前冇電話FB, D 書真係睇, 而家個個月一大疊拎, 一大疊掉, 超浪費, 完全0 VALUE

2. D 隨書禮物其實也冇用.. 最中意通常是COSMO的LC GIFT, 也可以上網同人買番

大宅

3. 訂書D 禮品根本一年不如一年, 原因好簡單, 已經冇Sponsor, 而家就算大brand 拍片放fb ig 都有效過賣雜誌廣告, 冇spnosor d 雜誌何來有好gift, 唯有送垃圾 / 快過期d 貨 ( 因為有d brand 會用過期貨同雜誌社trade 版面廣告) 引人訂書

wcpcelia    發表於 17-7-21 10:01

大宅

最後要左SHU UEMURA 按摩潔顏霜

大宅

睛靈勳章

回覆樓主:

訂咗MC 2年埬咗呢個,cosmo條隊超長冇排(年年都有訂cosmo)

子爵府

luckymiss 發表於 17-7-19 19:32
今年唔吸引,全部冇訂,淨係買了幾本日本雜誌。

會場買日本雜誌平嗎?Thanks

男爵府

allin 發表於 17-7-20 01:10
係啦! 今年elle 個福袋好少嘢!連M巾都冇,得幾包洗頭試用

係個場like返黎啲贈品仲正

大宅

4. 最最最重要係, d sales 太沒品, 太賤格

我其實好了解呢個game mode, 但我真係好上癮, 明知超無聊但依然年年用幾千蚊訂書, 因為我覺得好開心 ...haha...

我覺得明買明賣, 你比d gift 我覺得值就比錢, 但近年jessica/ mc 果邊d sales 直頭係呃, 天價訂6-8k 雜誌, 成個集團連男人財金雜誌訂哂, 一訂5年+ (我試過訂左1年本野摺左冇通知冇補償)

講明有咩咩咩咩勁gift, look 完card 收哂payment 原來係抽獎!!!! 而安慰獎係一包sample (bio essence , 非知名牌子)

訂左咁多年, 近2年真係好荒謬, 好大陸... d sales 全部死靚仔靚妹, 為左commision 咩都up 得出, 完全用sell 美容package/ 健身會藉一樣

而且人山人海同佢嘈係好難睇, 佢亦唔會理係你, 會好似個傻婆咁

大家訂還訂, 千祈不可以信d sales

子爵府

$6000個風筒去買都係$3800咋喎

大宅

艾菲BB 發表於 17-7-20 10:06
會場買日本雜誌平嗎?Thanks

約平$20左右一本

大宅

princessf 發表於 17-7-20 09:22
我買任入PASS 近10年, 年年都訂6-8本, 好鬼沉迷呢個訂書遊戲, 但今年, 我終於放棄了..

...

me 2

大宅

最老實, 就係COSMO, 所以Q 最長, 揀好GIFT 先LOOK CARD, 唔呃人, 但有一7堆女人長期爬在COUNTER 前, 個MANAGER 一拎D GIFT 就比佢地HOLD 起哂, 佢地應該拎D GIFT 去RESELL, 完全唔夠佢地玩的....

但今年見人SHARE D LUCKY BAG 真係慘不忍睹...

可是COSMO 真係唔會叫人訂幾千蚊咁痴, 我比較BUY 呢種生意手法

洋房

年年都有訂, 今年D GIFT真係唔係好吸引, 唔知去唔去好

首頁

尾頁

跳至