婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 crystal媽咪 的帖子

帶返啦,weekday 早上下午媽咪幫手。但weekend都要帶B過去6299度,有時星期五早上留到星期日夜晚 >< ...跟住仲同我計住灑話新抱!我頂龍咪一個禮拜一日!但B係佢度過夜三日兩夜直程72小時啦。有時見完兩日我地想接返走B,佢會叫我老公食飯有時又搵直口唔知無啦啦做節,又話邊個外地返來一齊食飯,好多野講,同我老公落灑藥,話點解唔比佢見耐D。但如果我同老公有共識都唔理佢都會接,星期日可以自己fsmily day. 但我知佢地家人成日落藥個個都成日問住灑,問我又有,私底下煩我老公又有。我老公都話安排好有壓力。

別墅

回覆 Gary_family 的帖子

如果我咁樣頂撞佢,佢一定好憎我。佢係屋企係女王。無人敢話佢錯。做所有野佢唔鍾意的都要騙住她做,順著她意。例如佢成日叫我唔好做野,係屋企做黃面婆,我會同佢講我會繼續做野都會搵個平衡照顧屋企。佢已經覺得我好過分,頂撞佢。但佢雙重標準,佢同佢大女講一定要做野,一定唔好唔做。但佢大女理想是做家庭主婦,於是騙我6299話一路有做野,其實畢業後從來無踏足社會。

公爵府

Magic_mirrorz 發表於 18-7-23 10:30
回覆 美之選468 的帖子

我成日係度唸,唉如果B大個D真係發生咩事B仲係咪判跟媽咪 ...

如果媽媽不吸毒沒有傷害bb前科? 正常情況下都會判俾媽媽。

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

唉...下次要不動聲色地番去...

男爵府

回覆樓主

可能你老公受99影響,性格似足 咁易發癲

伯爵府

回覆樓主

你99好似有病喎,一個成年人點會成日咁失控?!叫佢老公,仔女去睇下醫生啦!

大宅

Magic_mirrorz 發表於 18-7-23 06:00
有一次係街同老公嘈交,佢發左癲咁。咁啱嗰日BB係6299屋企。我一路哭住一路打比媽咪話我想接返個仔(BB2個 ...

第二次出來搶b時應唔好同佢搶,然後立刻報警,話佢大力搶b傷害bb,如果娘家有地方和支持應長期住娘家,因你99情緒不穩怕對bb唔好。叫老公搬來娘家住,一定要保持距離

男爵府

回覆樓主

癲99同燥狂老公,你好勁咁都頂得順!

禁止訪問

珍珠宮

你99有無搞錯? 怪你做乜掉低佢個仔(成年人),但自已又要抱走你個仔,要你掉低你自已個仔(bb)? 佢係咪有問題?你話99,你出街揾返自已個仔啦,我就抱返自已個仔先。

男爵府

MommyPanel勳章 育兒性格勳章

jojojojom 發表於 18-7-23 07:37
呢個家庭真係考慮清楚可唔可以留低

Totally agree

禁止訪問

複式洋房

Magic_mirrorz 發表於 18-7-23 06:00
有一次係街同老公嘈交,佢發左癲咁。咁啱嗰日BB係6299屋企。我一路哭住一路打比媽咪話我想接返個仔(BB2個 ...

你99好明顯有病啦

伯爵府

99都係咁嘅人,難怪你c6會甘樣

男爵府

回覆 Magic_mirrorz 的帖子

你真係好脾氣,係我一定打獲佢,搶我個仔,仲要得兩個幾月軟林林。以後唔好再俾佢單獨同你B接觸la,佢個人咁癲,一個星期俾佢見兩個鐘好啦。

男爵府

係我就打鑊奶奶,夠膽同我搶B!

水晶宮

回覆樓主

絕對唔會比一個燥狂,有精神病,不能控制自己的癲婆 埋bb 身

男爵府

唔明點解成日見人為咗氹99開心,每星期將BB俾99凑幾日。BB又唔係玩具點可以輪流玩?你個case仲恐佈,明知99有精神病,仲要食藥,都為滿足99將BB放喺咁危險嘅位置。

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

回覆樓主

癲架同我搶b,未c 過 我起腳伸開佢都似十月懷胎生bb 出黎,幾時輪到佢
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

子爵府

fairyfloss 發表於 18-7-23 22:42
唔明點解成日見人為咗氹99開心,每星期將BB俾99凑幾日。BB又唔係玩具點可以輪流玩?你個case仲恐佈,明知99 ...

完全認同!冇可能可以接受一個癲婆,接觸BB!俾我以後都唔俾見

首頁

尾頁

跳至