美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

芝芝媽媽 發表於 19-6-28 04:03
A
有,我算係微大碼肚腩,2次之後感覺本身的褲都開始鬆,看看做完第3次可不可以穿中碼褲吧
...

我睇過,好似要等成個月先出到效果

伯爵府

芝芝媽媽 發表於 19-6-28 03:41
其實3000一part不用到泰國做,我在香港做了2次,也只是3800元一part,還有其他療程付送跟進的
...

我知邊間,我做過。。。但佢不是用coolsculpting....

伯爵府

jopig 發表於 19-6-27 13:56
想去泰國,之前去過台灣做,泰國做幾錢?不過個treatment唔止做一次喎

睇你幾肥,唔太肥唔駛做幾次,一次減22% fat..

別墅

芝芝媽媽 發表於 19-6-28 03:41
其實3000一part不用到泰國做,我在香港做了2次,也只是3800元一part,還有其他療程付送跟進的
...

$3800咁平? 有無話要買幾part?

大宅

KamMui 發表於 19-6-28 08:56

我知邊間,我做過。。。但佢不是用coolsculpting....

這個我不識分,做了2次,效果可以,但不要想著即時見效,要個多2個月時間收細的

大宅

nana0112 發表於 19-6-28 10:53

沒有,單次

男爵府

KamMui 發表於 19-6-28 08:57
睇你幾肥,唔太肥唔駛做幾次,一次減22% fat..

做完可唔可以出post share 下, 英文溝通得到,去旅行順便做treatment 其實都好平常,又唔係手術

男爵府

回覆樓主:

有冇jm試過台北做?

伯爵府

芝芝媽媽 發表於 19-6-28 12:45
這個我不識分,做了2次,效果可以,但不要想著即時見效,要個多2個月時間收細的
...

其實我都有做a 仔那個,但始終不是正廠機,正廠機有FDA 同歐盟認証,如果香港做正廠呢部機要6000 一 part, and 要比人 sell. 我上網 search 過呢個技術, 安全性都高,所以就夠膽係泰國做。

伯爵府

jopig 發表於 19-6-28 13:38
做完可唔可以出post share 下, 英文溝通得到,去旅行順便做treatment 其實都好平常,又唔係手術
...

我會呀,等我。

伯爵府

nana0112 發表於 19-6-28 10:53

其實一 part 一個部位, 睇你想減幾多同肥唔肥,一次可以減 22%脂肪,如果你肥d 就要做3 次,如果唔太肥,1至2次都可以。 我諗住去去泰國試下啦,有效既話可能係香港 join,或隔半年去泰國玩開,再做多次

別墅

KamMui 發表於 19-6-28 14:20
其實一 part 一個部位, 睇你想減幾多同肥唔肥,一次可以減 22%脂肪,如果你肥d 就要做3 次,如果唔太肥, ...

期待你嘅報告

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

lm

男爵府

KamMui 發表於 19-6-28 14:20
其實一 part 一個部位, 睇你想減幾多同肥唔肥,一次可以減 22%脂肪,如果你肥d 就要做3 次,如果唔太肥, ...

不過做呢啲機,始終都只係可以減下細嘅位置,如果真係肥嘅就冇用,一定要先節食同埋做運動

大宅

ktang0 發表於 19-6-28 16:51
不過做呢啲機,始終都只係可以減下細嘅位置,如果真係肥嘅就冇用,一定要先節食同埋做運動
...

而且要多飲水,我做了2次的經驗,多飲水會有幫助

伯爵府

芝芝媽媽 發表於 19-6-28 16:58
而且要多飲水,我做了2次的經驗,多飲水會有幫助

你減左幾多吋?其實我係a 做左兩星期者,不過未見效住,但我做完除左有一忽瘀左,又無痛,又無痕,我上網見人地話詁過幾日會痛同痕。

伯爵府

ktang0 發表於 19-6-28 16:51
...

係呀,呢部機係for 鬼鼠肉,我就大把,但整體如果睇外表我係瘦既

大宅

KamMui 發表於 19-6-28 18:03
你減左幾多吋?其實我係a 做左兩星期者,不過未見效住,但我做完除左有一忽瘀左,又無痛,又無痕,我上網 ...

我本身穿大碼褲,開始鬆了,吋數沒有量,我期待3次完成後成果,因為做前已經講了要2個月時間才開始見效

伯爵府

今日去做完,等我報告一下先:
地點係big C 附近,好易搵。 門面都幾大,類似一個大型medical centre,有幾層,內類乾淨衛生。 reception 英文 ok. 一入坐左一陣就入去見醫生,佢幫我用d 板度下我要做幾多 part, 全程都好透明,亦唔sell 你,我有兩 part 脂肪太少,佢都話做唔到。 到度完就出去治療室換衫,影相,醫生入黎度位畫位,之後就開始做。 唔知係咪外國人,佢開頭有3個 staff 幫我整,make sure 個位岩岩好,之後就開始,因為我係香港做過一次,所以太概知感覺,都ok ,每一part 35 mins, 做完個 assistant 慢慢幫我按番鬆。

伯爵府

做後感,我覺得都唔錯,同埋佢用正廠機,其實所有野都 set 好晒, 出錯機會好少,我而家做完都無紅無痛(上次都係) . 冷凍溶脂係 fda approved 每次可以減脂22%, 所以好睇你要減幾多脂,因為佢每次都"應該"有效,所以沒有一個時限要幾耐做一次先keep 到。 如果黎開泰國想試下(驚去大間比人 sell),再諗下會唔會番香港join plan. 呢度 11900 b 1 part, 一般要做2 part, 以我所知 elyze 要成6000 1 part 仲要買 plan(not sure, pls correct if i amwrong

首頁

尾頁

跳至