時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

呢條友都SHORT SHORT地

男爵府

回覆樓主:

好陰功!弟弟好傷呀!正一打靶嚟架, 幾歲人仔都咁重手
住係美國嘅中國人, 真係請你哋小心! 冇事唔好出街, 防疫也好, 自身安全也好!一定要保護好自己問家人!

大宅

2024年龍年勳章

而家打緊仗咁

男爵府

zbt 發表於 20-3-17 12:39
http://chng.it/4DHPc7xwyx

Done

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

子爵府

奶美既黃人好想去美國架

伯爵府

回覆樓主:

呢件垃圾不嬲都係種族主義者,但又忘記咗美國根本係一個移民國家,無移民佢食C啦

大宅

Conybrownbb 發表於 20-3-17 18:13
呢件垃圾不嬲都係種族主義者,但又忘記咗美國根本係一個移民國家,無移民佢食C啦
...

侵侵即使道歉都唔會發自真心既,為咗移民d選票姐,上次選舉唔少華人投佢,因為唔鐘意奧巴馬和希拉里。

珍珠宮

傷口好深

珍珠宮

Trump virus.
American H1N1
American AIDS

伯爵府

牛年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

小肉妹 發表於 20-3-17 18:12
奶美既黃人好想去美國架
叫 YC 快 d 去啦,時時都話願意檔子彈,過到去真係可以檔啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

zbt 發表於 20-3-17 12:45
侵侵自己治理疫情不利,就把民眾仇恨情緒引向中國,已經有德州華人和細路仔受到襲擊。

不知所謂既尾總統,國民都係咁不知所謂。

珍珠宮

呢條仲算係人咩?就算道歉都係做show咁做,全無誠意可言

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

esmehouse 發表於 20-3-17 22:43
叫 YC 快 d 去啦,時時都話願意檔子彈,過到去真係可以檔啦

有個回覆話自己係hongkonger..
另一個答佢係傻佬眼中都係Chinese

大宅

Onlok 發表於 20-3-18 00:35

無錯
曾經在澳洲火車上有白人毆打華人(可能飲大咗),被打華人話佢係香港人,唔係中國人,白佬繼續打,冇停手,原本火車上有中國人諗住幫忙既,聽佢咁講都係算數啦。好悲哀,沒有民族認同感像無根浮萍,飄零無依。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Onlok 發表於 20-3-18 00:35
我都見到,超低能
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

連本土抗議佢都冇用啦,何況系來自佢國最大敵對國的抗議

子爵府

回覆樓主:

呢條要令天下大乱!係呢d時候又做d挑潑行為,帶頭人民歧視華人。賤人!雖我股票上有损失,但都望美股及美经濟衰落去!俾佢地人民睇下俾个賤人帶领下的美國幾咁不幸!真超嬲!!

子爵府

zbt 發表於 20-3-17 12:45
侵侵自己治理疫情不利,就把民眾仇恨情緒引向中國,已經有德州華人和細路仔受到襲擊。

so crazy

首頁

尾頁

跳至