美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

WINGWINGCHOY 發表於 21-3-27 22:02
嘩。。。。3,4年咁耐。。。
你都好有恆心喎,你又係哩間度打呀?你咩斑打咁耐都打唔到呀?
...

我之前差唔多一年轉一間, 間間都話荷爾蒙斑要時間, 要慢慢打, 所以咪打左成3-4年,
陳衍里就最老實, 講到明畀我知係打唔走架啦, 靜係可以淡, 所以最後都廢事幫我打靜係比藥膏我搽
我本身係上去Le D. 做hifu 咖咋, 係上到去先知佢地專幫人打荷爾蒙斑, 咪問下

大宅

Carol_407 發表於 21-3-28 02:09
我之前差唔多一年轉一間, 間間都話荷爾蒙斑要時間, 要慢慢打, 所以咪打左成3-4年,
陳衍里就最老實, 講到明 ...

哦哦。。原來係咁。。咁佢地都幾有良心

複式洋房

呢間打過雀班無效 轉咗A+打兩次都冇哂

大宅

多比to 發表於 21-3-29 12:39

雀斑都算易攪喎。。。哩間都攪唔掂

別墅

牛年勳章

多比to 發表於 21-3-29 12:39

妳雀斑係LD打左幾多次

複式洋房

yukct 發表於 21-3-30 19:05
妳雀斑係LD打左幾多次

打左成4次唔見效

禁止訪問

大宅

chubby-chu 發表於 21-3-30 19:21

我岩岩今日上咗去,檢查咗我只係雀斑,你唔提我差d唔記得佢有個包清plan,不過我又有好勁既微絲血管問題,所以join咗個雞尾酒plan,都皮幾野4次,好貴。。。。

大宅

Carol_407 發表於 21-3-28 02:09
陳衍里就最老實, 講到明 ...

gum你 d 賀爾蒙斑打唔打到
當日即刻幫你打嗎,仲有無做hifu?

大宅

fantingcc 發表於 21-3-30 19:54
gum你 d 賀爾蒙斑打唔打到
當日即刻幫你打嗎,仲有無做hifu?

打到啊, 好記得嗰陣等咗成4個字先見到個治療師幫我做分析, 我已經勁趕時間, 差啲等到唔耐煩, 好彩冇走,
做完分析佢話我D斑一定打到, 跟住再約時間上去打的

大宅

Carol_407 發表於 21-3-31 20:30
打到啊, 好記得嗰陣等咗成4個字先見到個治療師幫我做分析, 我已經勁趕時間, 差啲等到唔耐煩, 好彩冇走,
...

有冇話荷爾蒙斑可5可以打清?
我之前問過E生話荷爾蒙斑好難攪,而且仲打唔清

大宅

fantingcc 發表於 21-4-2 17:39
有冇話荷爾蒙斑可5可以打清?
我之前問過E生話荷爾蒙斑好難攪,而且仲打唔清
...

之前BC記醫生同陳衍里都係咁講,話最多可能只淡到一半
但Le D有信心打清,E家都淡左近半,起碼有個希望可打清

洋房

Carol_407 發表於 21-4-9 12:45
之前BC記醫生同陳衍里都係咁講,話最多可能只淡到一半
但Le D有信心打清,E家都淡左近半,起碼有個希望可 ...

你打咗幾多次?可以講嗎?咩價錢?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

WINGWINGCHOY 發表於 21-3-19 09:07
請問有無Jm喺Le Domxx打過斑,可唔可以分享下呀?
有join package, 分別4 次,同5次嘅package。
我覺得有效,M22, Pico, excel V 都有打。每次都睇完相再決定點做。
我覺得都專業,每次都解答我問題,其中一位治療師會親自係打完斑後三四日WhatsApp我有無唔舒服,提醒我要防曬保濕。
公司嘅WhatsApp都有人回覆問題。

完全無晒比較難,但雀斑會無晒,整塊面白滑咗,d斑淺咗好多好多(唔知我去打斑嘅同事講)

我有胎記、雀斑、太陽斑。係呢間打之前,試過西醫join package, 只有傳統激光。如果經濟許可,會繼續join.

別墅

回覆 WINGWINGCHOY 的帖子

樓主, 請問你去le doxxx 打斑後效果如何?我都想去呢間打斑, 心思思未決定, 唔該晒!

伯爵府

junzi_HK 發表於 21-4-26 16:23
有join package, 分別4 次,同5次嘅package。
我覺得有效,M22, Pico, excel V 都有打。每次都睇完相再決定 ...

呢間打咩價位?

大宅

回覆樓主:

我幫襯過,打蜂巢頭pico, join左6次平均3400一次,其實都幾貴,頭2次真係幾好,好有心,但第3次開始就sell啦,一邊打一邊sell, 講左無興趣就黑面。

最深刻有次sell我打完買支700幾蚊垃圾,我堅持唔買,佢就話咁打完整塊面膜,300幾蚊,我話唔需要,然後條友即刻停手,講左句:「俾得3000幾蚊打一次laser 唔捨得俾300幾蚊面膜。」,然後就黑面走左,隔左10幾分鐘先入返黎,我超唔開心

最後2次做果陣我都驚佢又咁,被逼買左塊垃圾面膜一塊300幾蚊,其實第6次療程佢明明講左會送多一次excel v laser,但我因為唔買果支700蚊垃圾及300蚊一塊面膜,佢完成黑面,無提,我都無再問,費時又受氣。

大宅

回覆樓主:

頭2次真係打得好,有改善,之後3至6次唔買佢d垃圾就hea 打,所以我打到第6次個情況其實同第2次後差唔多,建議你真係想打就join 3次內好了,第3次開始俾說話你聽,超黑面,關門啪一聲叫你諗下先,諗起都嬲,俾錢買難受

首頁

尾頁

跳至