影視娛樂

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

我見qq音樂出咗資料,新碟係rmb26/一隻。我今晚再充錢先(os:明明其他人都20rmb,bieber 23首才25rmb 哈哈哈)
ps.如果政府個5千,能現在存wechat pay 就好了,我會直接全部買坤坤新碟

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

colin72 發表於 21-4-12 20:54
我見qq音樂出咗資料,新碟係rmb26/一隻。我今晚再充錢先(os:明明其他人都20rmb,bieber 23首才25rmb 哈哈 ...

Yes,yes. 今日都睇咗個公布。 KUN係國內頂流歌手,可能咁樣定價高啲,不過佢值得。你大戶,買得多, 20 同26, 差額就比較多。

我上個月尾識咗個iKun佢都有講過預算$26人仔一張,估唔到佢哋收風咁厲害,咁早可以知道

Yes, 如果可以依家用政府派嗰$5000就好了,我都會買晒專,可惜時間唔夾

今日有冇睇奔跑吧路透?阿坤嘅古裝真係好清秀,好似喺畫中跳出來嘅人物

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Ikun 們昨晚有沒有睇新一季奔跑吧!好好笑,笑到我肚痛

大宅

親子王國15週年勳章

報到 我一向聽開K-POP, 因為睇 "青春有你2" 既Lisa 而認識 kun, 被他的溫柔和專業深深圈粉了 我喜歡他的全部舞台, 因為每次都唔同, 每次都有新鮮感

《青春有你2》蔡徐坤学长太温柔!
https://www.youtube.com/watch?v=Vc1YynDzmEc

珍珠宮

UVBUVC 發表於 21-5-25 17:27
報到 我一向聽開K-POP, 因為睇 "青春有你2" 既Lisa 而認識 kun, 被他的溫柔和專業深深圈粉了:ilovei ...

您好ikun, 青你既kun真的好專業好暖。

Kun 有顏值有實力,可以rap, 唱,跳,好全能

你有冇Weibo? 可以關注下超話,好多資訊睇,佢今年有18 個代言,d代言宣傳片好靚仔,尤其百事。好電影feel,好正
有冇買坤新專?銷售已經破7300 萬,希望繼續向前沖

大宅

親子王國15週年勳章

fatmth 發表於 21-5-26 14:58
您好ikun, 青你既kun真的好專業好暖。

Kun 有顏值有實力,可以rap, 唱,跳,好全能

有呀! 有weibo 有買kun 新專, 不過weibo我多數睇,唔留言

請問可唔可以pm超話資料比我?謝謝。

wow, 我應該冇睇曬全部代言片, 等我去weibo搵下先, thx。

珍珠宮

UVBUVC 發表於 21-5-27 18:32
有呀! 有weibo 有買kun 新專, 不過weibo我多數睇,唔留言

請問可唔可以pm超話資料比我?謝謝 ...

Hi, 已pm了。
有冇睇今日奔跑吧路透?好精彩,坤三亞著羽絨,又落水玩又潛水,節目好豐富
三亞真係好靚,藍天碧海

大宅

親子王國15週年勳章

回覆 fatmth 的帖子

Hello, 收到pm, thanks. thanks.
昨晚睇咗路透, 坤和一班小學生握手, 又將贏咗既禮物(好似係金幣仔? ), 送比其中一個學生妹妹, 坤真的很喜歡小朋友. 好暖好有愛

班小朋友和坤握手好開心好興奮. 睇到我好感動. 好期待快d睇到三亞篇, 景靚人靚.

我有個問題想請問下.......記得之前播咗大林子回歸那集會出街, 但等到現在還未有? 您知道幾時播嗎? 好像突然冇咗咁.......

珍珠宮

UVBUVC 發表於 21-5-31 16:05

Hello, 收到pm, thanks. thanks.

Hi, 唔好意思,近排比較忙,少上bk。遲咗回覆。
是的,好贊同你,坤真的很喜歡小朋友,而小朋友也很喜歡坤,真的是大天使與小天使們,很有愛。
大林子嗰期預告出街後, 微博有d迴響,需要再剪輯先可以播,要再等下。

坤六一兒童節出咗新歌「怪」有冇聽?今次曲風唔係大眾路線,首歌主要寫18,19 年時他經歷全網黑時期,(附上歌曲介紹)睇歌詞我也感到悲傷,那段時間他只有19,20 歲。 他又冇做什麼!就係咁比黑粉黒。 好在坤內心強大,跨過了。希望他未來只走花路

講返d開心事先,今晚跑男好睇,有返曬經典遊戲,坤指壓板跳遠好厲害(emoji)(emoji)唔知你睇咗未?我就唔劇透了

大宅

親子王國15週年勳章

Never Mind, 我平時多數睇劇睇綜藝,都係間中先上BK

有聽新歌呀! 第一次聽的時候唔太習慣,因為第一次接觸這個風格,好新穎。 但係愈聽愈有味道, 愈聽愈好聽。
KUN真係內心強大,EQ好高。 希望他往後只走花路,發展愈來愈好

期待大林子那期奔跑吧, 可以快D播出。

上周五播出那期運動會確實好好睇,我睇咗2次, 睇埋會員加長版

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我在2015年無意中睇到星動亞洲第一季開始認識KUN到而家,呢幾年佢嘅變化好大越來越好我唔似其他ikun妹妹咁架,只是平時都在微博內睇下佢嘅消息動態
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

UVBUVC 發表於 21-6-8 15:09

睇Weibo 坤7月開演唱會,可惜現在疫情,不然我如果買到飛去那裏都會去睇, 希望坤9月/10 月 才開深圳場,期望到時可以通關就好(係咪諗得太過完美?

珍珠宮

ic34 發表於 21-6-8 15:38
我在2015年無意中睇到星動亞洲第一季開始認識KUN到而家,呢幾年佢嘅變化好大越來越好我唔似其他ikun妹 ...

Hi, 我記得JM 妳,我之前開po 奔跑吧見過你留言
妳真的很有眼光,星動已經留意到坤

坤經歷過全網黑,令佢急速成熟同成長,希望坤未來日子只走花路,愈來愈好

珍珠宮

Ikun 们有冇睇昨晚新一集奔跑吧(湖州篇)?
金靖不停調戲坤,真係好好笑

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fatmth 發表於 21-6-12 22:42
Hi, 我記得JM 妳,我之前開po 奔跑吧見過你留言
妳真的很有眼光,星動已經留意到坤

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

ic34 發表於 21-6-12 23:08

Hi, 係呢⋯ 有冇聽坤上星期出的新歌「怪」和四月出的「迷」同「默片」?「怪」係坤同音樂人Afshee (佢响ig幫手宣傳怪)一起合作寫的(這個音樂人同麥當娜合作過)初聽怪時曲風太新,沒有一下子接受,但知道歌背景後,愈聽愈好聽,d歌詞同編曲真的能夠表達坤當時的感受。 坤真的好有才華,而且我好欣賞坤為了追求理想和做好完美音樂舞台的那份堅持和不惜工本與不同的頂級音樂人合作(坤唔係為咗錢做音樂,反而做音樂要好多銭而因為咁去搵銭做音樂,達成自己既音樂夢)坤真係好難得,我覺得佢似一個音樂藝術家多d

ic34    發表於 21-6-13 14:53

大宅

fatmth 發表於 21-6-12 23:06
Ikun 们有冇睇昨晚新一集奔跑吧(湖州篇)?
金靖不停調戲坤,真係好好笑
...

當然有睇,被金靖搞到唔敢說話,掟頭cool果度笑c
多多指教

珍珠宮

dorsdors 發表於 21-6-13 08:39
當然有睇,被金靖搞到唔敢說話,掟頭cool果度笑c

我今日睇埋會員加長版,坤後來都融入埋一齊玩,他説願意做金靖的鎖匙

今期奔跑吧做完後沒有好似以往咁有下期預告,我直覺覺得下期播大林子那期,為免事多,所以,唔出預告,(唔知我有冇估錯

微博今日終於官宣演唱會,很高級的海報,坤真的做每件事都好細緻,完美藝術家

希望有深圳場,更希望深圳埸係通關之後先開比個機會我去睇。(雖然未必搶到飛,但起碼有個機會都可以搏下), 如果有深圳而又通關,妳會唔會打算搶飛?

大宅

親子王國15週年勳章

fatmth 發表於 21-6-12 22:35
睇Weibo 坤7月開演唱會,可惜現在疫情,不然我如果買到飛去那裏都會去睇, 希望坤9月/10 月 才開深圳場, ...

係, 因為疫情, 香港ikun 去不了, 會有機會的, 今次唔得, 等下次
學kun 說: 慢慢來吧! 慢慢約會吧! 會相遇見的.

我响weibo 見到今晚8:02 jd 有官方周邊賣, 真的太便宜了!
第一次見周邊這麼便宜, 希望kun不會蝕本賣吧! 坤真的很好, 他知道學生粉多, 不想ikun 們花大錢, kun做每件事都為fans 諗. 大暖男.

珍珠宮

fatmth 發表於 21-6-14 19:20

我今日睇埋會員加長版,坤後來都融入埋一齊玩,他説願意做金 ...

明天奔跑吧真的是播大林子那期(我估中了), 可以見到沙鍋菜合體了,好開心

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊