自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

sher522 發表於 22-7-15 16:56
10A靚過佢好多

佢亞媽都幾ok喎
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

littlesheep123 發表於 22-7-15 17:28
我係佢港姐面試時見人咁講,唔止一個人講的

但利申唔係我親身經歷,只係覺得都似真,想講唔好見佢係醫生 ...

又話剪線高手呢?
放下自在

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

cattz288 發表於 22-7-15 17:37
又話剪線高手呢?

反話嚟
例如話佢叻過上司, 咪就係佢唔聽上司講, 我記得原文係有講多啲的, 大概係佢睇咗, 上司話佢睇錯, 叫佢應該點做, 但佢居然堅持己見唔跟上司, 結果搞到病人出事
剪線嗰啲都係有人笑佢呢啲都做得唔好

伯爵府

bk普通人 發表於 22-7-15 17:15
下,真的嗎

係呀, 佢好似真係IB入, 同埋佢2021年hku mbbs grad, 點都一定要在公立做一年houseman之後先有醫生牌, 做houseman都一定辛苦

珍珠宮

醜過10A就難啫,靚過10A容乜易呀~

水晶宮

littlesheep123 發表於 22-7-15 17:46
係呀, 佢好似真係IB入, 同埋佢2021年hku mbbs grad, 點都一定要在公立做一年houseman之後先有醫生牌, 做ho ...

做緊houseman 點解仲會有時間去選美?
唔使返工嗎?

子爵府

littlesheep123 發表於 22-7-15 17:28

但利申唔係我親身經歷,只係覺得都似真,想講唔好見佢係醫生 ...

QM高薪挖角?
搞笑咩
咪又係跟point

象牙宮

littlesheep123 發表於 22-7-15 17:40
反話嚟
例如話佢叻過上司, 咪就係佢唔聽上司講, 我記得原文係有講多啲的, 大概係佢睇咗, 上司話佢 ...

放下自在

伯爵府

Nbs 發表於 22-7-15 17:54
做緊houseman 點解仲會有時間去選美?
唔使返工嗎?

7月1日應該啱啱完咗houseman year

子爵府

我醫院都有個醫生同名兼同英文名

水晶宮

littlesheep123 發表於 22-7-15 17:54
7月1日應該啱啱完咗houseman year

ooo 時間夾得剛剛好。。。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

mandy952 發表於 22-7-15 16:58
10a公認唔係靚,係因為10a 先攞到冠軍
呢位醫生小姐亦係非常普通

X 2

10A 普通過普通~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

Carriegerrard 發表於 22-7-15 17:54
QM高薪挖角?
搞笑咩
咪又係跟point

應該都係反話嚟, 唔知實際係點

象牙宮

littlesheep123 發表於 22-7-15 18:04
應該都係反話嚟, 唔知實際係點

技能係panadol
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

識樂易玲? 醫生? 做第二都委屈佢

男爵府

lily-of-valley 發表於 22-7-15 18:06
識樂易玲? 醫生? 做第二都委屈佢

珍珠宮

快D比個冠軍佢,等佢吾好做醫生,做藝人好過啦!

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

就咁睇相真係好普通

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

選美嘅定義今時今日已經唔同咗, 有學歴有家底就算豬頭咁樣都可以拎冠軍

伯爵府

剪線呢個聽過 同埋佢講嘢把聲...好細個。

首頁

尾頁

跳至