美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Chanyy012 發表於 23-5-9 14:55
有無hard sell

佢會介紹,不過如果你要考慮或唔想,直接講完,佢就算。無強迫買喔⋯⋯我都係做完一樣再試,未必即時買療程。

子爵府

象牙宮

annchloe 發表於 23-5-9 16:34
佢會介紹,不過如果你要考慮或唔想,直接講完,佢就算。無強迫買喔⋯⋯我都係做完一樣再試,未必即時買療 ...

BTL ultra 360

每月做? 有冇明顯效果?
超聲波及單極射頻 交融輸出

刺激膠原層、飽滿蘋果肌、減淡虎紋;隔空溶脂,消滅脂肪細胞,全面提升線條及修形。
有冇跨大左? 療效。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

annchloe 發表於 23-5-3 18:46
係尖沙咀,我pm 你店主電話,可以試做。

你好,可否PM?謝謝你

大宅

annchloe 發表於 23-5-3 18:46
係尖沙咀,我pm 你店主電話,可以試做。

可以介紹嗎?

大宅

annchloe 發表於 23-4-30 10:34
剛剛早兩日試打膠原槍,效果真係好好,佢地重用Swiss perfection 產品,做完白左緊緻左!

...

可以pm嗎?大約幾錢一次?

複式洋房

BTL 膠原部機我又覺得麻麻地, 做完一刻好明題, 但效果 last 得唔耐

複式洋房

正喎

大宅

333s 發表於 23-7-31 21:59
BTL ultra 360

每月做? 有冇明顯效果?

我覺得幾有效,不過我50歲但我膚質係真係好好,可能都會比較明顯,人人都唔同,我就打唔到Hifu 囉…

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

我都有打膠原槍,打完頭个日OK之後打回原形,心灰

333s    發表於 23-8-5 08:37
要忘記傷痛,係時候要重新振作起來,可以嗎?  

象牙宮

annchloe 發表於 23-8-4 10:31
我覺得幾有效,不過我50歲但我膚質係真係好好,可能都會比較明顯,人人都唔同,我就打唔到Hifu 囉…
...
50歲但我膚質係真係好好= 天生膚質好。父母給你的。

結論我做膠原咩机:必定 1. 打不足量 2. 能量不足 3. 打空 ->能量低, 怎有效??。
皮膚狀況, 而採用不同的能量,皮下層發放RF,
机無問題, 操作人有問題, 年紀大, 狀態下降,需更多更高能量。(皮膚反應, 代謝差)

你方便, PM 我去試。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 23-8-5 08:37
50歲但我膚質係真係好好= 天生膚質好。父母給你的。

如果個個月做,效果就當然keep 到,美容師會做半邊面會俾你睇同你傾, 不過佢唔會hard sell , 都會話你知有咩package 買唔買佢就唔會迫,因為佢寧願你會回頭介紹朋友囉。

象牙宮

jjhwong 發表於 23-8-4 17:45
我都有打膠原槍,打完頭个日OK之後打回原形,心灰

我都有打膠原槍,打完頭个日OK, 之後打回原形,7日都無。 心灰

每发射一下都会产生疼痛,针刺样或者橡皮筋弹的感觉,夹杂着光产生的灼热,这种疼痛 ...这种疼痛让人着实不舒服。但是,95%的人是不用涂麻药就可以忍受的。。嫰肤。

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊