自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Peter2012 發表於 23-10-20 11:19
請問如果吃咗類固醇, 令到失眠,有乜辦法呢?thx

改早上食,下午食真係影響睡眠。
25mg 每日算高劑量,我而家每日2mg
病情差都試過30mg
好開胃,無計。穩定會陸續減。

我食左10幾年啦。
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Betty媽咪 發表於 23-10-20 13:28
改早上食,下午食真係影響睡眠。
25mg 每日算高劑量,我而家每日2mg
病情差都試過30mg

請問你會有心跳快嘅問題嗎?

子爵府

cindy618 發表於 24-1-25 07:41
請問你會有心跳快嘅問題嗎?

我平時冇特別,但我覺得做運動時 (行山)心跳比同伴快。但冇理lu
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Betty媽咪 發表於 24-1-25 08:10
我平時冇特別,但我覺得做運動時 (行山)心跳比同伴快。但冇理lu

訓覺時特別覺,有啲驚

子爵府

cindy618 發表於 24-1-25 08:36
訓覺時特別覺,有啲驚

同醫生講,睇有冇檢查做

瑪瑙宮

Betty媽咪 發表於 24-1-25 08:57
同醫生講,睇有冇檢查做

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊