自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

小玲太太 發表於 23-11-13 10:25
無錯
啱啱試左,android 機係更新變左冇得cap,但右上角多左個download 鍵,都好方便,張圖直接載入相冊

加強保安,ok喎

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

即係關手機型號!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我琴晚update完,剛試,真cap唔到,咁煩架

子爵府

咁煩架
但佢轉完無得俾你下載?
恒生有的

子爵府

MM2H 發表於 23-11-13 10:31
啱啱試左,android 機係更新變左冇得cap,但右上角多左個download 鍵,都好方便,張圖直接載入相冊

加強保 ...

我部機無,岩岩試完過比另一個戶口,而且bank details嗰版似乎應該無?!

子爵府

cattz288 發表於 23-11-13 10:31
謝謝通知,咁我唔會用hsbc轉數比人喇

Yes,用其他戶口費事煩

子爵府

_kapo 發表於 23-11-13 10:33
咁煩架
但佢轉完無得俾你下載?
恒生有的

我試左無,唔知關唔關型號事

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

_kapo 發表於 23-11-13 10:33
咁煩架
但佢轉完無得俾你下載?
恒生有的

恒生仲有
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

加強保 ...

右上角?咁覺喎
放下自在

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

試左真係唔得!點攪!?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

加強保 ...

請問係邊度?只揾到要dl成張既電子結單

象牙宮

kit2004 發表於 23-11-13 10:46
試左真係唔得!點攪!?

去返紀錄度,搵家人同事幫你影相,=更加無私隱 :waha
放下自在

水晶宮

cattz288 發表於 23-11-13 10:49
去返紀錄度,搵家人同事幫你影相,=更加無私隱 :waha
...

唔係化,咁攪笑

象牙宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-11-13 10:14
citi app都係
唯有用另一部機拍照存案啦

Citi app無問題喎
放下自在

象牙宮

kit2004 發表於 23-11-13 10:51
唔係化,咁攪笑

對,因私隱唔可以cap圖的
放下自在

伯爵府

要預左其他銀行 app 都會陸續跟隨 ......

小玲太太 發表於 23-11-13 10:37
Yes,用其他戶口費事煩

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

我三叔機試咗唔得,叫老公用iPhone 就得

象牙宮

TinyTomato 發表於 23-11-13 11:00
要預左其他銀行 app 都會陸續跟隨 ......

應該唔會囉,邊會咁豬啫!人地方便到record咁比人save底
放下自在

大宅

爸B勳章

加強保 ...

我部機無download鍵又cap 唔到screen 請問一下你邊款手機?謝謝你
我係Android 13 One Plus

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

早兩日都仲得,更新左俾你講一講即刻上去試吓。
唔得…即係以後要用第部電話影
attach0/tmp/phpy94imc

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊