美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

珍珠宮

好媽媽勳章

pm me please!

大宅

hi 你好,
我五月時睇過你的post,當時都好想去試,但因為太遠了,所以冇去到,琴日又在這看到你的post,記得價錢只是2,000 - 3,000左有,所以今日就即管去試一下~
入左去做分析,但係vivian 話我唔駛做step 1 -->潔淨頭皮(即你們所說2,000 - 3,000那個療程),佢話我可以直接做step 2-->擴張毛孔,但呢個療程就要8,800,我聽到之後好想走,不過都坐多陣,再聽下佢講咩~又問下佢呢個療程後仲駛唔駛做第個?vivian 話呢個之後,仲要做埋step 3 -->生髮療程,但價錢係18,800......咁我就走左囉~
各位mama....(8,800 + 18,800 = 27,600)...呢個真係一個大數目喎~你地覺得點好丫?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

算把啦..... 太貴了

原帖由 HippoStore 於 09-9-5 23:25 發表
hi 你好,
我五月時睇過你的post,當時都好想去試,但因為太遠了,所以冇去到,琴日又在這看到你的post,記得價錢只是2,000 - 3,000左有,所以今日就即管去試一下~
入左去做分析,但係vivian 話我唔駛做step 1 -->潔淨頭皮( ...

複式洋房

Hello, I also had tried their treatment before, but now already finished. My problem is losing many hair every day...... in fact my hair is not so bad that can see the skin.....
They said there were too much wax on my head skin so let the hair fall down. After 10 times cleansing treatment, my hair really less fall down everyday then before. So I think it is worked. (I'm now using their shampoo)
Remember at that time, they did not advised me to do "毛孔擴張" treatment as said my problem is not so worse. Only need to do cleansing treatment.
As you said now, the 2 treatments advised cost $2XXXX, maybe you really need that...... (pls forgive, this only my own thought).
Coz they do not ask me to do "毛孔擴張" and really solve my problem, so.... I believe they have professional advice.
That's only my experience, just for sharing ^0^

原帖由 HippoStore 於 09-9-5 23:25 發表
hi 你好,
入左去做分析,但係vivian 話我唔駛做step 1 -->潔淨頭皮( ...

大宅

好媽媽勳章

please pm me , thanks...

男爵府

Please PM the details to me.

Thanks.

大宅

我都想知,
請pm我 thx
你既健康就系父母ge快樂

禁止訪問

大宅

我都想要資料,
可否pm資料給我呢 ?

別墅

究竟係邊間護髮中心呢?? 可唔可以暗示出來比大家知呢?? 點解d資料要pm先講, 如果真係有用又幫到人做乜唔講出來

禁止訪問

大宅

嗯,因為我睇之前個d post全部都係話2-3 千,所以佢一講話八千幾,我都呆左一呆,而家仲考慮中~
可能我甩左好多年,都所剩冇幾囉,所以我要做呢個treatment啦~但係二萬幾,真係唔係小數目丫~^^

原帖由 gaviacheng 於 09-9-7 14:42 發表
我o既case唔係咁, 佢哋當初只係建議我只需要做基本療程就OK, 我都有問佢我需唔需要再做其他療程, 佢哋話我咁多頭髮, 要我做都俾人話呃我.....所以做完基本療程後就完結, 依家只係同佢哋買洗頭水.

係唔係你本身頭皮 ...
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

間野叫hair health - tel #2470-2603
我上個星期入左元朗,佢地店既vivian 話上個月係tst 開左branch囉~你地可以打去問下的

666wing,你係咪可以post d 相上黎睇下丫?and 我都想聽下你既意見哦~

大宅

謝謝分享~

別墅

原帖由 HippoStore 於 09-9-7 23:55 發表
間野叫hair health - tel #2470-2603
我上個星期入左元朗,佢地店既vivian 話上個月係tst 開左branch囉~你地可以打去問下的

666wing,你係咪可以post d 相上黎睇下丫?and 我都想聽下你既意見哦~ ...

唔該哂你, 其實如果咁貴要成幾萬蚊又唔知有無效, 不如睇皮膚科醫生好過啦!

複式洋房

hello, your photo for before and after......hair health send them to you???

If yes, I also want to get my photos...

原帖由 666wing 於 09-8-19 12:18 發表
將before and after 毛囊照片 post 出黎

而pm左我既sis唔好意思

i have reply you a bit late...因為我太耐無上bk 啦

我會逐一pm你地

複式洋房

Please PM the details to me.

Thanks.

男爵府

原帖由 mushroomBOB 於 09-9-8 13:58 發表
hello, your photo for before and after......hair health send them to you???

If yes, I also want to get my photos...

mushroomBOB,當然你可以問佢地拎返d相啦,無問題架,我初初都有帶usb去save返d紀錄,不過做得耐左就無再拎lu~

男爵府

原帖由 HippoStore 於 09-9-7 23:49 發表
嗯,因為我睇之前個d post全部都係話2-3 千,所以佢一講話八千幾,我都呆左一呆,而家仲考慮中~
可能我甩左好多年,都所剩冇幾囉,所以我要做呢個treatment啦~但係二萬幾,真係唔係小數目丫~^^

...

其實佢地唔同既療程係針對唔同既問題,所以價錢都會唔同,平心而論,呢間係我做過咁多間最有效果而又最有良心,當然,二萬幾確實唔係一個小數目,但如果真係有效,呢舊錢係值得既.

首頁

尾頁

跳至