自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 bbgitau 於 10-7-10 22:13 發表

間鋪唔係連鎖店,她係地下有二間分鋪,係樓上有一間鋪,共三間鋪係千色廣場,係私人開的.
她話係洗水布,我都唔知真定假:;pppp:

如果真係洗水布, 計正同款仲有其他貨. 如果有多過一條的貨, 應該可信.

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 avyyue 於 10-7-11 04:26 發表
唔通係......tbb星期4晚7:30講果d貨???

咩貨 ??? 咁講好驚 !!!

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 bbgitau 於 10-7-10 22:13 發表

間鋪唔係連鎖店,她係地下有二間分鋪,係樓上有一間鋪,共三間鋪係千色廣場,係私人開的.

你有冇問佢攞第二條睇下係咪又係咁樣 ???

大宅

各住媽咪,我返咗間鋪問,個sales話係洗水布,條條都係咁,唔俾我換,我都唔知真定假

大宅

原帖由 洛婷 於 10-7-11 22:21 發表

你有冇問佢攞第二條睇下係咪又係咁樣 ???

個sales話全部都賣晒拉,只係得一條,條條都係咁.話她哋間鋪己經開咗好多年拉,唔會賣舊嘢咁話.

公爵府

如果真係接受唔到 我會去搵千色店d經理級理論

原帖由 bbgitau 於 10-7-13 13:06 發表
各住媽咪,我返咗間鋪問,個sales話係洗水布,條條都係咁,唔俾我換,我都唔知真定假

伯爵府

好有爭議性, 因為你買時就知條褲非全新, 係俾無數人試過的.

根本好難分別係俾人穿過既二手貨, 定係只係試到舊舊地既貨.

點都好, 俾我就會向千色店投訴呢個 counter.

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 janeleung 於 10-7-13 13:13 發表
如果真係接受唔到 我會去搵千色店d經理級理論

樓主講既應該係千色廣場, 下面幾層都係租既店舖, 最高兩層先係千色店, 所以唔關千色事!!!

樓主, 洗水布只係會唔同色, 而唔會起毛粒, 起得毛粒我諗洗過唔少次, 洗水唔會洗幾次掛!!!

大宅

條褲係闊腳,褲長去到小腿,可以摺起的,間條鬆兒褲.
我都唔知會唔會好似tvb講咁,好得人

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

仲有, 我以前都自己開過時裝店, d衫係會自己著完再包番好拎番去賣, 唔係得我係咁!!!

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆 6# bbgitau 的文章

樓主, 你另外嘅相同post呢? 你記唔記得我提過你褲'浪'有毛粒不應是洗水的後果呀, 你回我添.
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

水晶宮

原帖由 sfll 於 10-7-13 13:31 發表
樓主, 你另外嘅相同post呢? 你記唔記得我提過你褲'浪'有毛粒不應是洗水的後果呀, 你回我添.

公爵府

原帖由 rubyplk 於 10-7-13 13:20 發表

樓主講既應該係千色廣場, 下面幾層都係租既店舖, 最高兩層先係千色店, 所以唔關千色事!!!

樓主, 洗水布只係會唔同色, 而唔會起毛粒, 起得毛粒我諗洗過唔少次, 洗水唔會洗幾次掛!!! ...

睇錯左tim

禁止訪問

公爵府

ni 個情況我都有諗過d店主會咁做

原帖由 rubyplk 於 10-7-13 13:22 發表
仲有, 我以前都自己開過時裝店, d衫係會自己著完再包番好拎番去賣, 唔係得我係咁!!!

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆 32# rubyplk 的文章

唔駛咁大反應 老細

版主

如果無記錯, 樓主用$490買的, 是不是呢? 試到舊舊地仲夠胆賣$490. 呢個價錢係新貨價.
原帖由 Chamo 於 10-7-13 13:19 發表
好有爭議性, 因為你買時就知條褲非全新, 係俾無數人試過的.根本好難分別係俾人穿過既二手貨, 定係只係試到舊舊地既貨.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁即係邊間呀? 我成日都去千色買嘢架.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 avyyue 於 10-7-11 04:26 發表
唔通係......tbb星期4晚7:30講果d貨???
唔會掛.................我就估聯合個d就係

水晶宮

原帖由 sfll 於 10-7-13 13:41 發表
唔駛咁大反應 老細

我係腦細

首頁

尾頁

跳至