嬰兒用品

跳至

首頁
12345...12

尾頁

複式洋房

Re: 那間公司會有免費奶粉提供比6個月大的BB ?

Hi there,
Please email to me
[email protected]

大宅

各位CHECK PM~
我的電腦壞了,可能要一段時間才回覆pm,如有急事,請電話聯絡~

大宅

kam_1113,

Would you pls send the following form to me

3. 金裝健兒樂for 6-12個月)�金裝幼兒樂for 1-3歲)�金裝學兒樂for 3-7歲全部攞1罐x 400g

適合育有6-8個月以下bb:
5. 美贊臣安嬰寶(3罐x400g+bb玩具一個)

My email : [email protected]

Thanks!!

kam_1113 寫道:
SORRY各位~~雪印我已經沒有表格了!!!

我另外有呢D表格,你地需要再PM我啦!!
以下全部表格就算入左會都攞到!!!

適合懷孕或育有三個月以下bb:
1. 美贊臣安嬰兒(2罐x900g)
2. 惠氏s26 (3罐x400g)

適合6個月至7歲以下bb/小朋友:
3. 金裝健兒樂for 6-12個月)�金裝幼兒樂for 1-3歲)�金裝學兒樂for 3-7歲全部攞1罐x 400g注意:這是同一張form!!張form只限之前未用過惠氏優惠買奶粉的媽媽。例如惠氏買1送2的優惠)

適合懷孕或育有0-12個月以下bb
4. 牛欄牌皇牌(2罐x400g,會送bb相應階段奶粉)

適合育有6-10個月以下bb
6. 雅培恩美力(2罐x400g)
[/quote]

子爵府

kam_1113,

WOULD YOU PLEASE SENT ME THE FOLLOWING FLORM TO ME!

大宅

kam_1113,

Pls check pm

大宅

睛靈勳章

可以給我一份 安嬰兒A+2號的form 嗎! 謝謝!

民房

Pls. email the forms to me at : [email protected], many thanks!

大宅

CHECK PM~
我的電腦壞了,可能要一段時間才回覆pm,如有急事,請電話聯絡~

大宅

我想要美贊臣的表格,請pm我!!謝謝!!!

SORRY各位~~雪印我已經沒有表格了!!!

我另外有呢D表格,你地需要再PM我啦!!
以下全部表格就算入左會都攞到!!!

適合懷孕或育有三個月以下bb:
1. 美贊臣安嬰兒(2罐x900g)
2. 惠氏s26 (3罐x400g)

適合6個月至7歲以下bb/小朋友:
3. 金裝健兒樂for 6-12個月)�金裝幼兒樂for 1-3歲)�金裝學兒樂for 3-7歲全部攞1罐x 400g注意:這是同一張form!!張form只限之前未用過惠氏優惠買奶粉的媽媽。例如惠氏買1送2的優惠)

適合懷孕或育有0-12個月以下bb
4. 牛欄牌皇牌(2罐x400g,會送bb相應階段奶粉)

大宅

Kam_1113,

Could you pls pm me or send to my email

Thank you so much!

大宅

CHECK PM~

複式洋房

send me please ! thank you !
[img][/img]

民房

我都想要醫生介紹信 A+及 S26, 你可否send比我?

禁止訪問

大宅

CHECK PM~

民房

我想要恩美力(2罐)表格.
MY EMAIL:[email protected]

THANK YOU !!!

大宅

引文:
免費奶粉??你係咪話免費送幾罐比你試用..
萬朝,雀巢,美素佳兒,雅培,都有係我bb六個月既時候送幾罐2號奶粉比我bb!!

另外雅培,美贊臣,牛欄牌,雪印,惠氏我額外再填醫生信表格又攞多幾罐2號奶粉!!!好抵!!!

如你有需要d醫生信表格,我可影印給你...要就pm我啦.~~

Please send me all the doctor from, [email protected]

大宅

萬朝,雀巢,美素佳兒,雅培,都有係我bb六個月既時候送幾罐2號奶粉比我bb!!

另外雅培,美贊臣,牛欄牌,雪印,惠氏我額外再填醫生信表格又攞多幾罐2號奶粉!!!好抵!!!

如你有需要d醫生信表格,我可影印給你...要就pm我啦

pls send me all the doctor from. [email protected]

THANKS

別墅

How to get milk powder from Nestle? Do they give Nestle N.A.N #1??

Thanks

別墅

pls send to me, thx~

首頁
12345...12

尾頁

跳至