自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

silent_audrey 發表於 13-6-14 00:15
回覆 yan511229 的帖子

你PM 我 大家CONFIRM 下
唔使pm啦,肯定唔係同一人!因為你朋友26歲,我果個係我同學!同我同年...唔止呢個數同埋佢冇去過外國讀書!

silent_audrey  你認識個位又係甘富貴?  發表於 13-6-14 00:34

大宅

她呢兩日 仲去Abu Dhabi 去成一個月 都是照舊BUSINESS CLASS

子爵府

回覆:你地有無呢D 女性朋友 過甘的生活?

不如你直接啲講自己目的啦,佢同你有仇嗎?話唔係咁熟又知人咁多野,又想chok下bk有無人識佢,然後想爆更多野?我唔覺得得你純粹好奇,一定另有目的,既然唔熟,人地嘅私事都唔到你理

silent_audrey  想知道她有呢個BF 定係其他人  發表於 13-6-14 00:40
silent_audrey  有熟朋友同我地幾個想法差不 但不敢問。If yes, tell her not to hurt mum.  發表於 13-6-14 00:40

翡翠宮

畀面勳章

你羡慕定係妒忌佢?佢過乜野生活,同你一點關係也沒有,不管她水平如何,樣子是否出眾,總之佢就係可以過佢而家既生活,各有前因莫羡人,別人的私隱似乎也不大需要關心。

silent_audrey  自己C6 好好 做生意 但他家族就低調  發表於 13-6-14 00:43
silent_audrey  沒有妒忌佢 個個都怕她 自甘X落  發表於 13-6-14 00:42

日日是好日

子爵府

畀面勳章

silent_audrey 發表於 13-6-14 00:32
她呢兩日 仲去Abu Dhabi 去成一個月 都是照舊BUSINESS CLASSsilent_audrey 你認識個位又係甘富貴? 發表於 1 分鐘前
比你講的更富貴有私人遊艇添!但我地圍內只係好奇佢男友係咩人,完全冇好奇點解佢冇樣冇身材冇學歷可以有咁生活,因為人人條命唔同嘛!成差唔多3年,都冇人見過真身,好幾次話出黎之後都因唔同原因冇出現,有次佢開船P(我冇去)都話會出現之後都因為話做野冇現身!
但我地好奇都唔係太出於8(雖然都有一點點)因為佢說男友不會娶佢...只係擔心佢洗慣左又唔儲錢打回原形時唔知點啫!

子爵府

你都話同佢唔熟,使咩替佢擔心,就算好好朋友都唔到你理,人地過自己想要嘅生活啫,每人都有佢生活方式,就算真係擔心佢都唔使爆人名,睇怕唔使幾耐,你連人張相都會擺埋上黎。

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

或者人哋有好多男友相喺fb,不過limit咗唔比你睇呢!同你又唔熟!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:cloudwingwing+發表於+13-6-14+00:09

原帖由 silent_audrey 於 13-06-14 發表
無聼講過?但就話自己BF 對她好 個BF 沒有現過身
中左都唔話比人知啦

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:你羡慕定係妒忌佢?佢過乜野生活,同你一點

原帖由 mother904 於 13-06-14 發表
你羡慕定係妒忌佢?佢過乜野生活,同你一點關係也沒有,不管她水平如何,樣子是否出眾,總之佢就係可以過佢 ...
好明顯羨慕啦呢d命水黎,唔恨得咁多

瑪瑙宮

引用:或者人哋有好多男友相喺fb,不過limit咗唔

原帖由 sansan0_0 於 13-06-14 發表
或者人哋有好多男友相喺fb,不過limit咗唔比你睇呢!同你又唔熟!

...
貼埋bf 相,仲唔比人唱死??

我都limit 左 fb 某d 人唔可以睇我d 相,但又仲存在係我fb..廢事hurt人

別墅

呢啲命水黎既。。大把呢啲人啦

如果係真既咪鄧佢開心囉,除非佢做好多壞事。

伯爵府

引用:Quote:原帖由+sansan0_0+於+13-06-14+發表

原帖由 LedTV 於 13-06-14 發表
貼埋bf 相,仲唔比人唱死??

我都limit 左 fb 某d 人唔可以睇我d 相,但又仲存在係我fb..廢事hurt人
一陣貼男友相但男友唔係靚仔或者唔夠後生又俾人話俾人包mouth:

禁止訪問

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 春季勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

引用:唔通你要人地同你講出口佢比人包咩,心照啦

大宅

我都識有樣子好普通ge人識左個有錢仔
日日係fb晒去食貴嘢同名牌物品
仲有大量旅行相(一年去4,5次旅行)
不過呢d我覺得係佢條命好,無得恨

首頁

尾頁

跳至