夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

公爵府

熱血金章 畀面勳章

佢肯俾你知可能唔係想溝女呢

大宅

吳家有喜 發表於 13-6-24 15:56
你講得啱,佢玩呢d apps就係想識女仔,chat熟左咯咪爆房囉…男人求咩,就係要剌激又唔會有手尾跟…
...
你都已經想像到最差會爆房,仲嬲咩。可能只係溝通下,人吔未必彩佢呢。
鬼叫「男人」「難忍」咩。佢係要玩果D apps,忍囉,
未去到實質行動背叛,都唯有忍,可能佢好快玩厭呢,
忍下忍下可以一世。
看開D,自己都舒服開心D。呻過就唔好再積壓啦。

大宅

引用:佢肯俾你知可能唔係想溝女呢

原帖由 ylc1015 於 13-06-24 發表
佢肯俾你知可能唔係想溝女呢
梗唔係啦,係我無意間發現架
我問番佢裝呢d apps博乜? Apps裡面有個女人一早 send msg比你話掛住你,仲唔覆人? Pk

大宅

引用:Quote:吳家有喜+發表於+13-6-24+15:56+你講

原帖由 僖樂也 於 13-06-24 發表
你都已經想像到最差會爆房,仲嬲咩。可能只係溝通下,人吔未必彩佢呢。
鬼叫「男人」「難忍」咩。 ...
唉…講真佢要玩我都冇辦法亦都管唔到… 但我都有底線,除非佢有本事瞞我一世,否則比我發現有下一步,我会將对狗男女齊切

大宅

回覆:joetreemo 的帖子

我啲friends都係呀,佢地圈子好難識到男仔,所以先靠呢啲交友apps, 但係佢地真係無諗住做小三架,一切都係個男人問題

大宅

回覆:交友apps真係害人不淺,好討厭

唔關個Apps事,係你老公有問題,佢可以唔install, 唔download. 如果佢係betray you or cheating, 佢去桑拿或叫雞你都唔知。不如互相關心下,氹下佢好過,買份有情趣的戰衣啦!

男爵府

我前幾日貪得意玩過wechat~因老公前幾日比我發現有小3,嬲嬲地咪玩下wechat,但我唔覺有咩好玩,啲人講野又無聊,又樣衰(有相睇到),同我講親野都係男性,擺明溝女架喇,總之好鬼無聊,跟住無玩了,所以唔明點解男人禁鐘意玩呢啲,咩心態十幾歲時候嘅我應該就鐘意

happyb_happyb  男人成日想顯示一下自己魅力  發表於 13-6-25 16:45
newbiemom  想吃免費餐~  發表於 13-6-25 16:06

公爵府

親子王國15週年勳章

引用:到底有咩咁好玩,鬧完一次又一次,到底你係

原帖由 吳家有喜 於 13-06-24 發表
到底有咩咁好玩,鬧完一次又一次,到底你係心靈空虛對厭左我要搵新奇剌激野玩,定係想頭家散大家一拍兩散先 ...
你C6有問題之余,個d女人都有問題。我有fd識有幾個b6已經有家庭有仔女,仲成日響app識男人,出黎貪歺飯食,d男女諗住大家都有家庭唔使上身。有d女人就真係為個銀包同人上床。

總之男同女都衰

子爵府

我老公個小三都係甘識,仲要有個女,帶住個女周圍溝仔,無道德架!

大宅

好心知道人地有家庭就唔好攪人啦,正一賤女人

子爵府

畀面勳章

我Ex都係咁識到個垃圾婆

男爵府

回覆 YeungC9 的帖子

邊關事!個人要衰,要亂識人,勾三搭四,唔駛任何科技都會咁做。

大宅

回覆:吳家有喜 的帖子

我尋晚都發現左老公玩,我依家趕左佢走,打算同佢分開下,我估唔到我老公都係依種人! 好傷心,心碎了。。。

禁止訪問

禁止訪問

別墅

引用:到底有咩咁好玩,鬧完一次又一次,到底你係

原帖由 吳家有喜 於 13-06-24 發表
到底有咩咁好玩,鬧完一次又一次,到底你係心靈空虛對厭左我要搵新奇剌激野玩,定係想頭家散大家一拍兩散先 ...
男人冇野怕,最怕頂綠帽由頭包到脚,妳又玩下交友apps, 佢行埋黎睇妳妳就即縮,重複幾次,跟住揾日同佢講可唔可以睇一日b, 話有事做,然後靚一靚咁出去,睇下點

大宅

引用:我啲friends都係呀,佢地圈子好難識到男仔

原帖由 nettecc 於 13-06-24 發表
我啲friends都係呀,佢地圈子好難識到男仔,所以先靠呢啲交友apps, 但係佢地真係無諗住做小三架,一切都係 ...
最慘係而家d女人變晒質,喺個apps度又露渠又唔著褲又主動……有d女人覺得識個男人有家室仲好,貪冇手尾跟又有成功感!

newbiemom  後生女, 有的是本錢, 她們不怕  發表於 13-6-25 16:13

大宅

引用:唔關個Apps事,係你老公有問題,佢可以唔in

原帖由 tracybut 於 13-06-24 發表
唔關個Apps事,係你老公有問題,佢可以唔install, 唔download. 如果佢係betray you or cheating, 佢去桑拿 ...
我c6真係有問題,咁大個人囝都有埋仲要玩,我真係想殺佢佢去按摩要比錢架,玩呢d apps識女人唔駛比錢,你情我願去爆房都aa制,又冇手尾跟,你係男人會點揀吖

大宅

引用:我尋晚都發現左老公玩,我依家趕左佢走,打

原帖由 harmonylove 於 13-06-25 發表
我尋晚都發現左老公玩,我依家趕左佢走,打算同佢分開下,我估唔到我老公都係依種人! 好傷心,心碎了。。 ...
唉……我發現到既時候真係想求其搵野打佢

大宅

引用:其實我覺得關的APPS事,+讀過ECON就知,+DEMA

原帖由 Nique 於 13-06-25 發表
其實我覺得關的APPS事, 讀過ECON就知, DEMAND一直係到, 不過PRICE太高, 所以demand就減少, 一旦price減少, ...
有道理 以前男人去玩要比錢,而家? 分分鐘有女人貼埋錢一齊玩,但求開心冇手尾跟,何樂不為

首頁
12345...6

尾頁

跳至