自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:回覆+montana+的帖子得喎,+我見過男仔揹紅

原帖由 無望 於 13-08-07 發表
回覆 montana 的帖子

得喎, 我見過男仔揹紅色書包,咩色都無所謂,至緊要佢自己鍾意 ...
我兩個仔都好like紫色同紅色,好精神架

珍珠宮

回覆:仔仔想買呢個書包

冇乜問題,我c6鐘意桃紅色地係咁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我女今年都係升p5,大個啦,唔再要公仔書包,買左個令膠面有星星圖案淺藍色比佢~~~

8仔  我仔7歲升小三, 佢今年已經話唔要公仔書包  發表於 13-8-7 13:23

水晶宮

2018復活節勳章

買個袋咁小事我會比佢自己揸主意

大宅

回覆 montana 的帖子

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

多謝! 各位jm意見,我個仔真係話得我啱,我真係一個bad taste媽咪

子爵府

ok呀,又唔係啲咩鮮豔色。況且你買書包比佢係想佢開心,買隻佢唔中意嘅色佢咪只會唔高興。

珍珠宮

紫色我C6最愛!你個仔有眼光

公爵府

畀面勳章

引用:仔仔今年升小五,依家大個仔(佢覺得),要

原帖由 montana 於 13-08-07 發表
仔仔今年升小五,依家大個仔(佢覺得),要求我買個中學生用果D書包,佢睇中左呢個呢隻色,我個人覺得好女 ...
我女都鐘意呢啲,升小六,但我要求佢要買個可放水樽既,因為我怕水樽漏水會漏濕啲書

子爵府

引用:我女今年都係升p5,大個啦,唔再要公仔書包,

原帖由 jamieconnie 於 13-08-07 發表
我女今年都係升p5,大個啦,唔再要公仔書包,買左個令膠面有星星圖案淺藍色比佢~~~ ...
係呀! 舊年D文具已轉晒用muji,書包用左2年,今年我話要換書包,佢就提出買呢類型既書包。

伯爵府

請問outdoor 係咪冇護脊功能?

正義或會遲來但不會缺席

子爵府

引用:Quote:原帖由+montana+於+13-08-07+發表仔

原帖由 快樂 於 13-08-07 發表
我女都鐘意呢啲,升小六,但我要求佢要買個可放水樽既,因為我怕水樽漏水會漏濕啲書

...
佢有隻左右2隻有袋架,不過我個仔唔鍾意佢條帶,佢覺得條帶好硬喎。

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

佢鐘意咪得囉

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔過分的話會控制拒鍾意既野 除非粉紅色我就會出聲問囉

珍珠宮

玩具勳章

唔會女仔色。

伯爵府

玩具勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大個仔總好過買卡通書包.

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:montana 的帖子

唔會女仔色啊,呢隻色男女都可以

伯爵府

玩具勳章

男仔用深紫好型

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

紫色5分男女。我覺得你仔幾有眼光

子爵府

BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

佢鍾意就OK喇.

首頁
12345...8

尾頁

跳至