跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

Re: "5"歲 唔百厭! "5"歲乜都掂-- 02年4月小朋友生日快樂

yiu ma,

thanks for sharing!

did you join any class for exercise?

YiuYiuMaMa 寫道:
靚太,
一定要開源(做運動)節流(肥從口入呀, 要小心揀食物), 別無他法, 講係o甘講啦, 我都未成功呀. :-(

大宅

Re: "5"歲 唔百厭! "5"歲乜都掂-- 02年4月小朋友生日快樂

講開keep,我咁多年都keep fat得好好,磅重冇乜大上落,所以心情冇得亦冇失

最近呢度都有位新進pretty woman,一減就減左20磅瘦肉(因為未減前都唔覺佢係肥人),聽聞佢係去米cx買決心黎減,你地429黎生日爬地就可以一睹佢個新形象(如果佢冇放飛滋既話) :mrgreen:

別墅

Celia held her birthday party yesterday and we had lots of fun!!
CLICK HERE
歡迎大家Click去睇Celia&Amelia's Blog ******************************************************* :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o

男爵府

who is she? super!

丸媽媽 寫道:

最近呢度都有位新進pretty woman,一減就減左20磅瘦肉(因為未減前都唔覺佢係肥人),聽聞佢係去米cx買決心黎減,你地429黎生日爬地就可以一睹佢個新形象(如果佢冇放飛滋既話) :mrgreen:

大宅

prettywife 寫道:
yiu ma,

did you join any class for exercise?

我join fitness first law, 得閒一個星期都會去2/3次o既, but......o吾好以為我好fit, 因為好多時我都只係去做魚加架咋, 所以.......

男爵府

:mrgreen:

YiuYiuMaMa 寫道:
[quote]
yiu ma,

我join fitness first law, 得閒一個星期都會去2/3次o既, but......o吾好以為我好fit, 因為好多時我都只係去做魚加架咋, 所以....... [/quote]

男爵府

dear all,
have you 'prepared' any class for your kids during the summer holidays?
i have not done so...
it seems that many parents have already enrolled their kids in various swimming class, etc.

別墅

dear all,
have you 'prepared' any class for your kids during the summer holidays?
it seems that many parents have already enrolled their kids in various swimming class, etc.

we will be going to US to see their grand parents and relatives in summer for 3 weeks......so no classes!!
歡迎大家Click去睇Celia&Amelia's Blog ******************************************************* :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o

男爵府

have a nice trip!

macaw 寫道:

we will be going to US to see their grand parents and relatives in summer for 3 weeks......so no classes!!

大宅

好媽媽勳章

減肥!問我啦.......哈........我唔係傳說中的"瘦女",不過,做運動係我的經驗中認為最健康,最仲要係唔多駛介口ma!好似,我依d年紀大,肚腩大,

patpat又特別大的,唔再係候生女la,唔做番d結實肌肉運動,瘦佐就會唔係咁好睇

廢話一句:只要有恆心,上磅有信心,夏天可以著小背心
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

大宅

好媽媽勳章

大家既小朋友有冇試過類似夢遊的經驗呀?

候先差不多十點,一姐已瞓緊覺,突然起身拿著個筆盒話比我,但係佢又打開眼架wow,比完我又行返入房瞓啦!我咪拍下佢再瞓,真攪笑呀
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

大宅

caca,
佢以前試過未呀? 今日梗係玩得好開心哩~~~

大宅

好媽媽勳章

以前未試過架,今日好平靜,返完學校練習再去圖書館返屋企咋

大宅

我都未見過人地夢遊, o吾知係點樣.

大宅

好媽媽勳章

dear all,

4月就要預備,唔.....我想一姐最想去學溜

男爵府

2位靚太~~ 咁早啊~~

大宅

我想瑤瑤學游水同埋紙x土.

男爵府

考慮緊比毅仔學游水, 水彩畫.

大宅

好媽媽勳章

骨麼寧
瞓唔著ah,突然好想又想食燒夜

大宅

個個到weekend就o吾捨得訓 :lol:

首頁
12345...9

尾頁

跳至