夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+plng1215+於+13-12-08+發表咁

原帖由 sscc0113 於 13-12-09 發表
我只係試下佢,所以先問,但見佢咁大反應,所以我先咁諗,因為掉番轉,如果佢叫我裝,我都無野架,因為我都 ...
眼不見為淨,既然呢個係你選擇嘅夫妻相處之度,有D野索性唔好提囉!

每次嘈完後,你都加重左你老公一種感覺。。。知係乜嘛?就係佢越黎越清楚,你緊佢,你愛佢多過佢緊你愛你。當佢知道完全食滑你,就真係會肆無忌憚。。。反而你唔聲唔聲,佢都未必會明目張膽!

從前你倆為什麼執手起誓
難捱的關口請你記住原委
努力保衛

男爵府

sscc0113 發表於 13-12-8 22:32
尋日見到有jm post話叫佢c6裝果d追蹤app試下佢c6,跟住佢c6肯裝,跟住我今日又試下咁樣同我男友講(但其實就 ...
一段關係最重要係信任,叫得對方裝既係表現在你對佢係不信任。無論你出發點只係試探、講笑定其他原因。要知道男人同女人諗法係南轅北轍,你覺得身無屎使乜怕,但男人覺得好唔開心你咁樣去試佢。
所以我從來都唔會嘗試叫我老公裝呢啲APPS去挑戰佢底線, 一來唔想破壞雙方既信任,二來.... 用呢啲去試....又有幾成真?

伯爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

我同C6都有裝,但唔係用黎CHECK對方而係萬一大家有咩事都可以搵到對方

我地心態係出於互相關心對方,
唔係CHECK住對方

大宅

引用:尋日見到有jm+post話叫佢c6裝果d追蹤app試

原帖由 sscc0113 於 13-12-08 發表
尋日見到有jm post話叫佢c6裝果d追蹤app試下佢c6,跟住佢c6肯裝,跟住我今日又試下咁樣同我男友講(但其實就 ...
我都行得正企得正 但我都五中意
個感覺好似犯下下行一步人地都望住一樣

珍珠宮

回覆:追蹤app

我覺得突然咁問,會好反感,好似唔信自己咁。

其實如果你真係想問下,試反應,真係要好有技巧咁問,唔好俾佢覺得你真係想咁做。

子爵府

畀面勳章

我都裝左,唔覺有咩問題,同男友講,個apps唔知咩事connect唔到(可能男友之前唔小心洗左機,冇左個apps),男友仲即刻整番好先再訓,佢覺得冇咩問題,反而可能開心我關心佢過邊,但我屋企人覺得我係控制狂,登佢慘

大宅

引用:我覺得突然咁問,會好反感,好似唔信自己咁

原帖由 Lovelovebear 於 13-12-09 發表
我覺得突然咁問,會好反感,好似唔信自己咁。

其實如果你真係想問下,試反應,真係要好有技巧咁問,唔好俾 ...
其實我問果陣係好講笑咁講話不如裝追瘦你追瘦我丫,呢個名稱係喺果套婚前試愛度出現過,所以我用呢個名稱講笑咁講,但佢第一時間就好大反應話你都痴x線,@?₩$¥£一論咀話我,我喺呢度問其他jm,就係想搵人說服我等我覺得自己真係諗多左囉,因為我唔想太過主觀去諗佢,因為我身無屎唔怕裝,但唔代表人地都係咁,所以就問下你地意見,咁其實身有屎就唔洗講一定唔會裝,但我想聽到有人會講身無屎都唔會裝呢d說話,等自己個心舒服d!!因為我永遠都唔會知道佢果刻究竟係因為邊樣野而唔裝,所以其實佢咁大反應之後,我都同佢其實都唔算有鬧交,因為我講完果幾句,我都無同佢再講呢個話題,只係有d諗唔明啫!可以我以前個ex不斷背叛過我,跟住試過有老婆既男人黎追我,個男人個bb仲要剛剛出世,個男人俾我鬧到佢死,有老婆仲咁樣,又見過我有d男性朋友個老婆大住肚出去偷食,所以我對男人都睇得幾灰,所以各位gm唔好介意我亂諗,因為鬼叫佢咁大反應,加上之前佢同d女仔微信del哂d信息又俾我發現我先會有少少質疑!其中有位gm話唔信佢可以唔同佢一齊搵過第2個,講真搵過第2個咪又係有機會係咁,分分鐘可能仲衰過呢個,所以佢呢刻唔係有第3者而俾我發現,我都唔會特登搵第2個,因為眼見衰男人太多,以前有試過同d男性朋友去東莞,澳門,香港夜總會,見到佢地同d小姐玩到好癲,所以我相信就算一個幾專一既人,當有女人送到埋黎,十個有九男人都唔會控制得到囉!!不過多謝咁多位jm既意見,我其實都已經無乜野,只係用自己角度諗唔通想聽下大家既意見

大宅

引用:Quote:原帖由+Lovelovebear+於+13-12-09+發

其實我問果陣係好講笑咁講話不如裝追瘦你追瘦我丫,呢個名稱係喺果套婚前試愛度出現過,所以我用呢個名稱講 ...
你明白就得啦!做人最緊要係選擇令自己舒服嘅方式去過日子,唔係同自己過唔去!

祝快樂、健康!

從前你倆為什麼執手起誓
難捱的關口請你記住原委
努力保衛

男爵府

俾個合理原因我,我覺得個原因ok我會裝,但純粹係滿足對方的疑心,我係唔裝呀!吹呀?明明同其他人係冇嘢,但我都唔會滿足另一半的無理要求!

男爵府

我都唔鍾意,好似比人監視咁

別墅

其實就算2公婆都有私穩,有時有啲嘢調返轉頭諗,你就會明白佢嘅感受。

男爵府

BK Milk勳章

sscc0113 發表於 13-12-9 15:41
其實我問果陣係好講笑咁講話不如裝追瘦你追瘦我丫,呢個名稱係喺果套婚前試愛度出現過,所以我用呢個名稱講 ...
就咁睇,好似好多問題咁//

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+sscc0113+於+13-12-08+發表尋

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Lovelovebear+於+13-12-09+發

明白你有不愉快嘅過去令你唔夠信心,但既然要愛,就選擇去相信,女人直覺好準的,當有一天佢真係背叛你時,你會感覺到的,所以呢刻唔需要自尋煩惱,否則你會愛得好痛苦架,加油啦

大宅

我都唔鍾意law

伯爵府

我裝app係因為想知c6收工大概去到邊,咁我就可以煮定飯,有時c6喺車度想訓覺我唔忍心wtsap佢問佢去到邊,同埋有時玩驚喜,知佢大概反到屋企,就準備定驚喜。我心態係唔會check佢喺邊度,因為我唔問佢都會講

芭芭拉

水晶宮

兩個人一齊最重要係互相尊重,唔好話男女朋友丫,就算係老公都唔會裝啦!

水晶宮

引用:Quote:原帖由+plng1215+於+13-12-08+發表咁

我只係試下佢,所以先問,但見佢咁大反應,所以我先咁諗,因為掉番轉,如果佢叫我裝,我都無野架,因為我都 ...
既然你同佢發生過咁嘅事,令你冇安全感,咁不如及早say goodbye啦,我唔係鼓吹你地分開呀,只不過覺得兩個人起埋一齊,之間有猜疑,冇安全感,是旦一方唔規矩而令對方冇安全感,一齊都冇意思啦,同佢拍拖都係想開心啫,有時有啲野兩公婆做得,但男女朋友關係唔做得架,你今次over咗所以你男朋友唔高興係正常

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

其实個追蹤app叫咩名??

首頁

尾頁

跳至