時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

黃人特色,死雞撐飯蓋。

伯爵府

開心吸收勳章

wingyaumama 發表於 19-11-18 12:57
"你都可以話自己冇唔到"
唔好意思你第一句我已經唔明你想講乜?

請你重睇題目

今早清理,晚上穿防暴

你都可以話自己冇誤導,跟住話人唔睇內文,第一句已經係有誤導, 冇標點符號, 中文唔好唔好亂咁出post

子爵府

janice_cat 發表於 19-11-18 12:44
知你唔係搭錯線啦!係痴線嘛!係囉, 要你花咁多時間回我哋, 睇嚟真係好驚自己口賤有報應喎!
...

你哋覺唔覺得自己好矛盾呀?
話我驚自己口賤有報應所以就要不停覆你哋!
覆完你哋,你哋又再問返我類似嘅嘢,講返類似嘅說話! 好啦!又有人話叫我收皮喎!
咁我想問而家你地究竟係想我覆你地吖定唔覆你呢?
我諗你哋當中都好矛盾,不如你哋溝通完先啦!

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wingyaumama 發表於 19-11-18 12:36
我諗慳啲嗰個係你啦!相一早已經有,你唔信嘅咪問下你啲隊友囉!

我睇左好多次都唔見喎!你放左響邊度呀?!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

子爵府

wingyaumama 發表於 19-11-18 13:04
你哋覺唔覺得自己好矛盾呀?
話我驚自己口賤有報應所以就要不停覆你哋!
覆完你哋,你哋又再問返我類似嘅 ...

你收皮咪可以close file 囉! 係你夠賤要死出嚟, 無人迫你回我哋喎!

子爵府

littlefatsheep 發表於 19-11-18 12:46
口拿,我都係討論咋唔好又圍我呀!之前我有黃絲朋友見到縱火破壞打人的黑衣人個個都好大隻一定係警察扮的, ...

呢位朋友就講得非常之中肯,根本之前我都講過事實真相係點,根本冇人知!不過而家呢班人係咁圍住我插,咁你要插我囉,我咪同你照講囉!

但係最大一個笑點係,我係講緊張相入面早上清磚解放軍晚上理大警察,之後我就話佢哋大隻, 重點係大家擺錯咗位!但係一開始嘅對話就非常之不禮貌,既然你係咁插我咪同你照講囉!事實上兩人似唔似,唔係由你決定, 我自己都有我自己感覺!

子爵府

benben886 發表於 19-11-18 12:47
點都好喇,我真心為你好的,只要你肯去睇醫生,你話乜都冇所謂喇,我真係唔想見到你因諱疾忌醫而失救,
...

點都好啦!我都係為你哋好㗎咋!

別墅

wingyaumama 發表於 19-11-18 12:59
係呀!我係覺得似呀!一早已經講咗啦! 你話唔似咪話唔似囉,我話似咪似囉!
...

正如有人覺得太子有死人,又有人會覺得八両金似劉德華,一樣米養百樣人,明嘅。

子爵府

janice_cat 發表於 19-11-18 12:49
又唔係回你個POST, 答咩呢?! 口賤嘅人唔只口賤, 仲好多事, 唔抵得人討論!
...
我都唔想答㗎!不過你嘅內容有關我吖嘛,咁我梗係要答啦!
如果你唔想我答,咁你咪自己另外開個post或者pm畀人囉!

子爵府

2024年龍年勳章 熱血金章

回覆樓主:

現在最慘好多人唔用腦,憑一張相,不須要求証,再加上冇限幻想,又唔分析就認為所想是事實。大大隻隻就係解放軍?比人強姦去醫院時又唔會叫黃醫幫手驗身留細胞組織做紀錄?831太子死人全部係孤兒,冇家人聲討要靠黃C代沉冤?陳彥霖有家人出示到出世紙又懷疑係假家屬,其他事就唔使懷疑合唔合理,人講乜就信乜。文宣、插圖之成功,我都真心佩服,冇可否認好功成就煽動到一班熱血老中青幼。 十幾個鐘頭掟汽油彈射弓箭就冇問題,但警方拘捕就話示威者好陰公, 這是什麼邏輯思維。

民房

回覆 wingyaumama 的帖子

樓主堅白痴...睇醫生未?

子爵府

wai4919 發表於 19-11-18 12:56
你睇得明,就唔會比人駡拉咁耐,都唔知自己錯咩?
我真係唔明喎乜嘢叫做"冇唔到"呀意思係乜嘢呀?

"拉"
我諗你係咪想講"啦"?

子爵府

wingyaumama 發表於 19-11-18 13:19
我都唔想答㗎!不過你嘅內容有關我吖嘛,咁我梗係要答啦!
如果你唔想我答,咁你咪自己另外開個post或者pm ...

講咗唔係回你啦, 我寫嘅嘢隻字都無提你喎, 係你賤賤哋又對號入座啫!
我公開post或者pm俾人都唔關你事喎!

男爵府

wingyaumama 發表於 19-11-18 13:17
點都好啦!我都係為你哋好㗎咋!
大家咁話,都係果句早d去睇醫生喇

子爵府

小詠 發表於 19-11-18 13:00
曱甴最愛講大話屈人, 成日話軍隊混入警方, 妄想症發作又唔肯死去睇醫生

...

又一個情緒發洩姐

伯爵府

開心吸收勳章

wingyaumama 發表於 19-11-18 13:23
我真係唔明喎乜嘢叫做"冇唔到"呀意思係乜嘢呀?

你捉我字唔緊要,但請正面回答我問題。你個題目是否已肯定係解放軍有去現場。

個題目錯哂,仲衰過我錯字,都話自己冇誤導,有咩好講?

考試錯字唔會唔合格,但你題目和 內容 完全係二件事。你仲死撐話冇自己冇錯,真係黃人本色。

複式洋房

wingyaumama 發表於 19-11-18 13:15
呢位朋友就講得非常之中肯,根本之前我都講過事實真相係點,根本冇人知!不過而家呢班人係咁圍住我插,咁 ...

中肯啲講句,我覺得相信果啲大隻破壞者縱火者係警察既人好冇腦,正如相信昨晚突然多左大隻警察一樣咁冇腦,包實哂都睇到大唔大隻?你講高度呀?我又唔覺啲警察特別高!

子爵府

hiropp 發表於 19-11-18 13:00
黃人特色,死雞撐飯蓋。

有雞咩?有飯咩?我都未得閒煮,咪就係為咗回你哋囉!

珍珠宮

wai4919 發表於 19-11-18 13:28
你捉我字唔緊要,但請正面回答我問題。你個題目是否已肯定係解放軍有去現場。

個題目錯哂,仲衰過我錯字 ...

唔駛同呢D曱甴講道理, 佢入唔到POLY 去幫勇武曱甴做番更使既本份, 只能夠係呢度亂講野, 做少一日天使都周身唔舒服

所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

子爵府

wai4919 發表於 19-11-18 13:00
請你重睇題目

今早清理,晚上穿防暴

多謝你重新修葺個題目,不過我相信你嘅中文程度都唔好得去邊啦!因為要我更正嘅!

首頁

尾頁

跳至