美容扮靚

跳至

首頁
12345...44

尾頁

男爵府

環保接龍勳章

引用:回覆 shan6233 的帖子以我所知,㧜牙可以改

原帖由 katy_katy 於 14-05-31 發表
回覆 shan6233 的帖子

以我所知,㧜牙可以改善爆牙情況,而價錢 (我幫襯果到) 係取決於要否剝牙和所揀選之 ...
但係帶住明吾明顯俾人見到

別墅

回覆:Cool牙經驗分享(第一次開post :> )

我都想cool很多年了。可以pm資料俾我嗎? thanks.

大宅

我覺得唔明顯,我帶住返工,冇人刻意問起過。

大宅

回覆 fr362 的帖子

已pm 啦~

男爵府

環保接龍勳章

引用:回覆 shan6233 的帖子我覺得唔明顯,我帶住

原帖由 katy_katy 於 14-06-01 發表

我覺得唔明顯,我帶住返工,冇人刻意問起過。
但係我未cool過牙。。
又爆牙用呢隻cool會吾會cool吾到?

大宅

我pm左資料比你,你可以做左consultation 先,但要有心理準備應該要剝牙gei。而且,你都可以consult 下其他牙醫,爆牙gei,傳統或Invisalign 都可以改善到,不過邊種較適合(e.g. 效果和療程時間)我就不太清楚。

男爵府

環保接龍勳章

引用:回覆 shan6233 的帖子我pm左資料比你,你可

原帖由 katy_katy 於 14-06-01 發表

我pm左資料比你,你可以做左consultation 先,但要有心理準備應該要剝牙gei。而且, ...
好丫。我有機會去睇下。因為我都比較嚴重

唉。以前生一隻去醫生度mok一隻結果一樣生到錯哂

醫生話因為我個牙個c 字位細。牙大。所以咁。。

另外如果吾介意可以影相俾我睇新呢個cool係點嫁ma?

大宅

俾條link 你吖,有brace gei 相的:
http://www.invisalign.com.hk/invisalign_mobile/tch/

如果你已剝過牙,你未必可以再剝牙的。可能要好似我咁要磨牙偷位啦。點都好,有心㧜變靚的話,強烈建議consult多幾個牙醫,多聽不同意見,再決定!

大宅

剛上完attachments (左上下各3、右上下3和2),也磨了兩條牙縫(門牙正中和左臉2nd與3rd 牙齒之間位置),no. 2 㧜緊多了,一上㧜就感覺到,period 加上牙齒酸酸軟軟,人就不太舒服。

別墅

引用:經搜集資料及介紹下,join左某知名女牙醫的

原帖由 katy_katy 於 14-04-04 發表
經搜集資料及介紹下,join左某知名女牙醫的隱適美療程。昨天已看電腦圖,再過幾個星期就可以上㧜啦,期待期 ...
可否pm我info,我想重cool

大宅

回覆 secretring 的帖子

已pm : )

大宅

可以pm我資料嗎??謝謝
唔知bk consultation難唔難呢?要唔要等好耐?

我倒及牙,D牙又尖,露齒笑唔好睇,所以想整整佢

大宅

回覆 LoveyCathy 的帖子

已pm資料~Book 平日番工時間應該唔難。

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

katy_katy 發表於 14-6-3 15:49
回覆 LoveyCathy 的帖子

已pm資料~Book 平日番工時間應該唔難。
此方法適合學生嗎?可否PM資料給我,Thanks.

大宅

回覆 isabel115 的帖子

已pm,㧜牙的話,恆齒出齊就適合啦。選擇傳統定Invisalign可consult完再衡量。

大宅

可否Pm,給家人參考。

大宅

但你個醫生話可帶住食野?

大宅

katy_katy 發表於 14-6-3 18:39
回覆 isabel115 的帖子

已pm,㧜牙的話,恆齒出齊就適合啦。選擇傳統定Invisalign可consult完再衡量。
補充:我覺得上完attachments 後,㧜Invisalign gei感覺同傳統差不多,d牙一樣都係酸酸軟軟 ,辛苦程度冇咩大分別,而且d attachments 同樣會有少少刮嘴,不過呢,brace透明會低調d,方便番工。

大宅

回覆 kaeat 的帖子

係,牙醫同姑娘都鼓勵帶㧜食野,不過太熱同易上色gei 食物,如curry 就話唔好。其實個㧜真係好難除,我可以唔除就唔除,要擦牙冇辦法Ja 。

禁止訪問

首頁
12345...44

尾頁

跳至