美容扮靚

跳至

首頁
12345...24

尾頁

男爵府

KWOKPHOEBE 發表於 16-3-20 21:38
回覆 hungc9 的帖子

夠清楚啦嗎 第2種就系 應該系今年主打 因為這個牌子 我真係從來不用 只系這個面膜 真 ...
我有用同系列的奇蹟水﹐已回購第二支﹐感覺不錯。 原來個面膜o甘正﹐等我又買﹗

男爵府

請問有無用埋個專用掃﹖ 您是否跟足 YOGA 按摩法﹖

男爵府

回覆 seaseafamily 的帖子

系啊 佢個支野我都有用 不過 佢這次這個系列真心幾好 重要系價位好 效果好 C9仔無辦法 樣樣都希望平靚正

男爵府

我用掃上 因為手上 唔夠厚 CREAM 同埋啫喱mask我都習慣用掃上 佢地個掃幾好用啊 反正送 唔用浪費 不過我無用乜鬼按摩 因為掃上去都好多啫喱 點按哦 做完等干都成個鐘 都想訓啦 所以無按 就咁樣到天光

男爵府

引用:回覆 seaseafamily 的帖子我用掃上 因為手

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-21 發表

我用掃上 因為手上 唔夠厚 CREAM 同埋啫喱mask我都習慣用掃上 佢地個掃幾好用 ...
正!剛才去counter看了但未買,上次買奇蹟水時送了些sample, 等我今晚返去看看有冇呢個mask, try try 個感覺先得!

禁止訪問

子爵府

回覆樓主:

一定要俾個like

男爵府

多謝分享!

男爵府

回覆 littlestars613 的帖子

有啊 我前邊咪有提過fresh啊 可能你漏左 玫瑰同埋黑茶我都用 不過而家玫瑰少用左 我覺得比咁樣價錢 感覺上可以有好多可以代替羅 黑茶呢 就一直都有堅持用 不過就一個月一次啦

別墅

回覆:KWOKPHOEBE 的帖子

聽你介紹,好想睇下你的skin改變幾多..我都想keep靚..多謝你的分享..好有用..

子爵府

回覆:KWOKPHOEBE 的帖子

有d jm 話paper mask, 多防腐劑,所以都唔知點取捨?

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:回覆 seasonbaby 的帖子個mask系兩用 如果

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-20 發表
回覆 seasonbaby 的帖子

個mask系兩用 如果唔習慣睡眠 就可以干左洗 不過你可能會後邊覺得好浪費 因為如果 ...
Thx你有做海藻矽針,請問你自己做定出去做呀?乜野牌子呢?

男爵府

外邊做過一次 然後全部都系自己做 乜牌子都做過 我中意自己試 然後買適合自己個D 同埋如果你系有暗瘡 就要好注意 我而家好似都有3種牌子 我每次都系買一對然後試完就買適合自己個DNeville 針最短 可以講 如果需要有感覺先有效果 就選擇Neville DM系有中藥成分 針最長 無乜感覺 不過暗瘡皮膚用會好 LIP 我而家用系長短針 如果唔落杏仁酸都基本唔會有反應 R美容院最多人用 大牌子 無針選擇 不過我會選擇用佢個支干細胞

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:回覆 seasonbaby 的帖子外邊做過一次 然後

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-22 發表

外邊做過一次 然後全部都系自己做 乜牌子都做過 我中意自己試 然後買適合自己個D ...
謝謝妳呀!我只用過L牌,其他未用過,你覺得邊隻收毛孔同去斑好D呀?

男爵府

嘩﹐我完全唔知乜“針”﹐您好有研究啊﹗

請問 Fresh 黑茶 同 Biotherm sleeping mask 哪個效果明顯﹖

男爵府

如果我同你講 都無乜效果 你會唔會覺得失望呢 我做就系因為毛孔問題 細個個時候生左超多暗瘡 好返就遺漏左毛孔大問題 但係其實我乜都做過 除左堅持唔打填充物 屋企就除左大型機無 乜微針 RF 冰火幾重天 我基本都有 但係 其實毛孔基本系咁耐就咁大 一直都系 最多就做完 mask覺得塊臉滑 然後自己覺得細左 但係起床 以後 覺得又系咁樣 做過激光 做過HIFU 做過拉皮 都系一句 時間一到就打回原形 所以我而家心態系 保持好皮膚水分 足夠啦 唔好有好大期望 因為基本都比較失望 不過咁多種 我推薦 你看到照片最大盒個種 如果唔系覺得好 我就唔會買咁大盒羅 我自己覺得海藻針就系超大型磨砂 做完比自己D產品品吸收好D 所以我先堅持做 微針呢 感覺辛苦 同埋時間長 所以我而家會選擇用海藻針代替

男爵府

如果你用過BI個只mask 你基本唔多想浪費時間去做fresh 我就系咁樣 不過系兩樣野啦 但係相對比下 BI感覺好出 fr呢 就mask羅 咪就系一種mask羅 同埋價錢 只要一考慮到咁樣 你基本唔使想其他野 一個300幾 一個接近1000你覺得呢?

seaseafamily    發表於 16-3-22 11:45

男爵府

Biotherm sleeping mask 平 效果好 做完我個fresh 都唔想浪費時間去做 同埋 估計唔會再買 因為覺得貴 有好多野可以代替

大宅

回覆 KWOKPHOEBE 的帖子

你好犀利啊,想請問手肘位有d黑用咩產品好呢?thanks

男爵府

KWOKPHOEBE 發表於 16-3-22 11:12

Biotherm sleeping mask 平 效果好 做完我個fresh 都唔想浪費時間去做 同埋 估 ...
您個 post 好正﹗我可以唔駛浪費$ 去買其他面膜了﹗

首頁
12345...24

尾頁

跳至