婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

我覺得佢知,同讓地我覺得佢都唔鍾意我,不過99在外人面前好要面,大家平時咪當無事囉...不過上去食飯無野想同佢講。

大宅

ChuChu0808 發表於 16-6-29 23:41
吾出聲,但會不自覺黑面,就係因為忍得太耐太多,而家個心超憎佢

認同,真係對住佢5黑面5得,忍無可忍

大宅

回覆樓主:

我覺得佢知,更加想佢知,真係好憎佢,話就話5同住,但隔日就過黎我屋企,成日做埋啲過份野,將我屋企打做到自己屋企咁,又話我5做家務成日黎我度搞呢樣搞做樣,做完又同個仔呻周身痛,痴線無人叫你死過黎做,我屋企自問執得乾淨,又周圍係啲親戚唱我呢樣衰個樣衰,又係我媽面前話我壞話類似點教女個啲啦,我媽話佢聽到好尷尬,之後我更加憎佢 ,真過份。。。太多,所以一句到尾我5想忍佢,5岩就出聲,同一見到佢黑面

複式洋房

回覆:你99知唔知你唔like佢?

知!不過唔會當面爆佢/黑面
但事後會同C6講返.C6會話佢!

大宅

feifei_baby 發表於 16-6-12 18:53
唔知大家係會好掩飾定好公開?要笑口噬噬對住一個唔like 嘅人真係好難頂,見住佢做啲自己好憎 (如冇禮貌, ...

知! 咁仲好!

複式洋房

應該知。其實我個99冇乜野,但就真係完全唔夾咀型,好難溝通。我黑面又好似自己好衰咁,對住又笑唔出。唔知點搞
Please visit my baby's blog: http://www.nataliawong.blogspot.com

公爵府

Bubbly 發表於 16-7-13 23:24
應該知。其實我個99冇乜野,但就真係完全唔夾咀型,好難溝通。我黑面又好似自己好衰咁,對住又笑唔出。唔知 ...

exactly同我一樣,99好衰又唔係,但硬係好多睇法做法背道而馳,好唔想見佢,督眼督鼻咁……

大宅

應該知。其實我個99冇乜野,但就真係完全唔夾咀型,好難溝通。我黑面又好似自己好衰咁,對住又笑唔出。唔知 ..."
Me too
佢好煩,有野唔直接講,玩自言自語,我要扮聽唔到,唔係有排煩
又懶醒,但永無自己落手落腳去做,得把聲
雞毛蒜皮d 嘢,唔係認叻,就大驚小怪,再唔係就小事化大

複式洋房

我好彩唔一齊住,所以成日叫老公自己去探佢。咁就唔使見咁多啦!

我成日幻想佢會好似D電視劇咁同朋友講:「我個衰「心抱」(唔識寫)乜乜乜」(emoji)(emoji)(emoji)
Please visit my baby's blog: http://www.nataliawong.blogspot.com

大宅

應該知。其實我個99冇乜野,但就真係完全唔夾咀型,好難溝通。我黑面又好似自己好衰咁,對住又笑唔出。唔知 ...
見到面只say hi & bye,,,食飯全程無溝通!!
打電話俾我已經無接過。。。

唔係唔知嘛?!

複式洋房

chisinmimi 發表於 16-7-17 14:11
見到面只say hi & bye,,,食飯全程無溝通!!
打電話俾我已經無接過。。。

我同你一樣!

男爵府

BK Milk勳章

feifei_baby 發表於 16-6-12 18:53
唔知大家係會好掩飾定好公開?要笑口噬噬對住一個唔like 嘅人真係好難頂,見住佢做啲自己好憎 (如冇禮貌, ...

我99知我唔鍾意佢
佢成日同c6 講話我唔鍾意佢!
但又成日上黎搞搞震!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

我好難掩飾自己,一定睇得出

大宅

MommyPanel勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆 ikokam 的帖子

我好難掩飾自己,一定睇得出 X2

男爵府

回覆:feifei_baby 的帖子

知道又如何,無聲勝有聲啦。大家唔同文化, 免得傷害同老公的感情。

公爵府

回覆樓主:

估到唔like,但會扮無野

複式洋房

我99因為個孫成日想上來,我成日避俾老公話我玩野,我見都唔聽俾距見

首頁

尾頁

跳至