網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

$知足常樂$ 發表於 18-1-18 03:44
我都係,如果高170cm係好好,行埋去唔會撞頭,但上層得返約85cm
...

床上層得返約 85cm 坐在床上, 會撞頭喔。 不好。

1.6-1.7M 足夠 ,行埋去唔會撞頭, 也得顧"坐在床上別撞頭" 先好, 取个平衡。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

侯爵府

好媽媽勳章

Ellechao 發表於 18-1-18 08:03
两樣都唔係,我係店家直發

有link?
[img align=right][/img]

別墅

yanfaifai 發表於 18-1-21 10:25
有link?

其實運費係230 , 120係超長費,total350
我係送到樓下自己搬上樓,如要上樓要加上樓費,

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【简约单人铁床 儿童床 公主床 高护栏 单层铁架床 免螺丝挂扣安装】¥CuWwMmMndM¥http://c.b1wt.com/h.Vle9Vf?cv=CuWwMmMndM&sm=0f8fdd

象牙宮

可選床的長度 : 
1。5米
1。7米
1。9米

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.74.6fe7dfb3cNCIJR&id=540515510991 

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

(emoji)(emoji)
如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

大宅

Ellechao 發表於 18-1-21 12:50
其實運費係230 , 120係超長費,total350
我係送到樓下自己搬上樓,如要上樓要加上樓費,

想問自己搬ok嗎?如上樓費大約幾錢?

別墅

$知足常樂$ 發表於 18-1-28 20:45

運費及訂造,你要同店主詳談報價

別墅

$知足常樂$ 發表於 18-1-28 20:45

自己搬唔搬到好睇個人,我是2個女仔搬張床上樓(有),個人覺得無問題!如你自己搬唔到,就找大隻朋友幫手

大宅

Ellechao 發表於 18-1-29 07:53
自己搬唔搬到好睇個人,我是2個女仔搬張床上樓(有),個人覺得無問題!如你自己搬唔到,就找大隻朋友幫手 ...

我就係冇人幫手搬,應該今日送,但我仲要湊住2個細,如果叫順豐送埋上樓加幾錢到呢?

大宅

yanfaifai 發表於 18-1-16 08:42
咁我在香港訂了,連運費到樓下,$1370
請問香港邊道有得訂? 唔多店有鐵床賣, 舊區都仲有, 但可以改尺寸真係未搵到

333s    發表於 18-1-29 17:46

象牙宮

-maymay- 發表於 18-1-29 17:30
請問香港邊道有得訂? 唔多店有鐵床賣, 舊區都仲有, 但可以改尺寸真係未搵到 ...

舊區有, yahoo 拍賣有。

計條數.... (我就覺得貴)

理性討論交流者。

象牙宮

$知足常樂$ 發表於 18-1-29 10:42
我就係冇人幫手搬,應該今日送,但我仲要湊住2個細,如果叫順豐送埋上樓加幾錢到呢?
...

2个細很小么?
順豐是送上門的。

我試過不上門, 就置在菅理處。一个床, 分派 上梯 輕松上 lift 2次。
其实一次都得。

理性討論交流者。

別墅

$知足常樂$ 發表於 18-1-29 10:42
...

咁你打電話問下順豐,上樓費幾錢

首頁

尾頁

跳至