自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

tatala 發表於 17-8-24 03:28
我飲緊Fordays核酸已2個月,身體一些小毛病改善咗(皮膚問題),精神同瞓得都幾好,面色亦無咁面黃白滑咗, ...

好多jm都話好有效,咁有冇副作用?定當普通飲料每日飲一支就0k?好似d白鳳丸原來又話有激素

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

回覆樓主

我未開始核酸,反而去試飲咗佢支美容液,飲咗20日,自己皮膚改善,有光澤咗,均勻咗,最攪笑係發現背脊的大孖瘡,粒粒收晒。
我黎緊會試埋核酸。

別墅

20162016 發表於 17-8-24 08:40
好多jm都話好有效,咁有冇副作用?定當普通飲料每日飲一支就0k?好似d白鳳丸原來又話有激素
...

核酸本來就是人體的基本物質,平時飲食中也都有核酸,吸收營養在肝臟合成製造成核酸,只是隨著年長而逐漸不足

https://youtu.be/qownnyqISTM

裡面有解䆁(約在40:00)

我係用作保健用途,打好身體底子,成人份量30-60ml ,我每日飲大概45-50ml

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

我有飲緊,飲了幾個月,跟住我十幾年的主婦手並沒有
返發,所以打算一直飲.

水晶宮

2024年龍年勳章

請問, 你仔仔幾大?? 飲核酸同時, 有冇戒食一D你一向認為可能引起濕疹的食物?? THX. 我有意比我仔飲, 佢係濕疹仔一名.
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主

一個月兩支,即係千八蚊我飲唔起

男爵府

Rita 發表於 17-8-28 11:04
請問, 你仔仔幾大?? 飲核酸同時, 有冇戒食一D你一向認為可能引起濕疹的食物?? THX. 我有意比我仔飲, 佢係 ...
6歲月冇戒口,反而嘗試食致敏食物,由以前敏感變左可以食到
抵抗力增強左

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

701003 發表於 17-8-28 11:23

我同我女兩個人飲一個月5支

琥珀宮

701003 發表於 17-8-28 11:23

第二同第三支平D架

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

想問下, 你地飲緊日本果隻RNA, 我見IHERB有TABLET, 而且比日本平好多, 你地會唔會試下IHERB?

琥珀宮

廷廷媽 發表於 17-9-21 11:35
想問下, 你地飲緊日本果隻RNA, 我見IHERB有TABLET, 而且比日本平好多, 你地會唔會試下IHERB? ...

價錢差好遠

禁止訪問

複式洋房

有呀. . . 我本身有嚴重鼻敏感, 失眠同便秘的...
朋友俾左1盒3枝細飲裝我試. . . 試完之後開頭都冇乜感覺, 但來朋友再邀請我去聽產品說明會, 聽完覺得好神奇, 就入會試下買嚟飲, 依家飲左個幾月, 失眠 & 便秘都有明顯改善, 但鼻敏感就未見有特別改善, 會繼續試飲, 睇下有冇效....

另, 產品說明會有介紹核酸係濕疹黑星, 因我女女有濕疹, 都開始俾女女佢飲緊...

別墅

我有飲呀~皮膚靓左有光澤,冇咁易攰,M come冇再頭赤,细女本身氣管敏感,不過近排轉天氣冇好似以前會咳同有鼻水,身體應該有好左,胃口好左,我计過入會買係抵d,咁飲開所以自己入會買送货重方便

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

廷廷媽 發表於 17-9-21 11:35
想問下, 你地飲緊日本果隻RNA, 我見IHERB有TABLET, 而且比日本平好多, 你地會唔會試下IHERB? ...

請問 iherb係邊支 ?

別墅

回覆樓主

可否告知/pm如何購買

伯爵府

2018復活節勳章

我朋友本身飲緊同做緊佢地既生意..我心思思都想試.
之後家人俾左幾盒細飲裝我試. . . 試完開頭都冇乜感覺, 不過就好訓左...M黎就係咁累...
不過之後咀上開始出左D瘡仔..朋友話身體可能有毒素..叫我減份量同飲大量水..之後1,2日就退了. 回復正常

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

回覆樓主

首頁

尾頁

跳至