論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

lily-of-valley 發表於 18-3-8 13:49
即佢在香港斷約, 你請咗佢?

佢話完約喔,但我之前佢話仲簽佐一個僱主,佢話之後人地話失業無錢請,所以無黎到,根住我中佐。我都懷疑緊架了!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

nanalee1225 發表於 18-3-8 13:52
佢話完約喔,但我之前佢話仲簽佐一個僱主,佢話之後人地話失業無錢請,所以無黎到,根住我中佐。我都懷疑 ...

完約有時都未必好, 因2007初請工人, pa老人痴呆, 我同媽, 我理佢, 我買送, 我煮, 捉pa洗身, 點做家務? 打鑼揾工人, 揾到偷野印Siti, 見佢2年完約, 請啦, 黑面, 懶, 偷, 污糟, 全齊, 唔憤比一個月, 捱到2年唔續。

別墅

lily-of-valley 發表於 18-3-8 14:05
完約有時都未必好, 因2007初請工人, pa老人痴呆, 我同媽, 我理佢, 我買送, 我煮, 捉pa洗身, 點做 ...

你好犀利,忍到2年!我忍個半月都爆血管了,都喺唔憤白俾一個月人工,所以俾一個月通知佢!佢做曬戲,我都唔理,佢無曬符!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

nanalee1225 發表於 18-3-8 14:59
你好犀利,忍到2年!我忍個半月都爆血管了,都喺唔憤白俾一個月人工,所以俾一個月通知佢!佢做曬戲,我都 ...

媽好人, 放佢一馬。佢話天會做野。

大宅

回覆樓主

其實有冇辦法投訴埋間中介?呢d黑店要釘牌

首頁

尾頁

跳至