影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

coo1068 發表於 18-7-4 15:28
頭像用呢張仲好

Really?

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

tsung 發表於 18-7-4 16:43
Really?
yes

伯爵府

HIHI...各位好耐冇見...

我個BK好煩呀!!!
成日自動LOGOUT....激死我喇..

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

菲比108 發表於 18-7-4 16:45

我見到你有反映呀

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

幾時見你一面呀

你身體好d 嘛?

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

菲比

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 htts 的帖子

簡東拿拍咗條片寸尼馬放上 IG, 好好笑 , 一掂就不停自轉

https://www.instagram.com/p/BkpdRheBIFX/?taken-by=ericcantona

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Heymanma 發表於 18-7-4 16:48
回覆 htts 的帖子

簡東拿拍咗條片寸尼馬放上 IG, 好好笑 , 一掂就不停自轉

仲要唔好扮錯野

伯爵府

tsung 發表於 18-7-4 16:46
我見到你有反映呀

係呀..佢地幫我跟進梗...
但而家我無論回同唔回都會自動LOGOUT...真係想爆粗
其實已經好耐喇..
今日真係忍無可忍先會開POST

伯爵府

htts 發表於 18-7-4 16:46
幾時見你一面呀

你身體好d 嘛?

身體好番好多喇...
818嘛..唔係咩??

寶石宮

菲比108 發表於 18-7-4 16:54
身體好番好多喇...
818嘛..唔係咩??

伯爵府

coo1068 發表於 18-7-4 16:47
菲比

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-7-4 16:33
如可以同叔仔咁合照就正啦, 好sin mo
同 sin mo

象牙宮

回覆樓主

#林秀香# #車銀優#、#趙友利#、#郭東延#主演的JTBC新金土劇《#我的ID是江南美人#》於今日公開首款主演海報~

該劇翻拍自同名網漫,講述小時候因為長得醜而備受欺凌的女生未來的故事,未來原以為在接受整容手術後會重獲新生,怎料進入大學後卻過上了與預期截然不同的校園生活,並在這個過程中漸漸找到了真愛。海報中也為四位主角都寫了註腳,林秀香:依然對漂亮很陌生的化學系18級姜未來;車銀優:傲嬌男神化學系18級都慶錫;趙友利:嫉妒是我的力量,化學系18級玄秀雅;郭東延:十足努力派的化學系助教延宇英。

象牙宮

回覆樓主

都暻秀-南志鉉 #百日的郎君 確定接檔<吃飯3>播出~

4日據相關人士表示,#都暻秀 #南志鉉#主演的電視劇<百日的郎君>確定接檔16日首播的tvN新月火劇<一起吃飯吧3>.<百日的郎君>是一部以前所未聞的世子失踪案為背景的浪漫懸疑劇,講述了以為已經死了的世子再次復活,直到回到王宮為止的100天裡發生的各種事情.該劇為100%事前製作,從今年4月開始正式投入拍攝.

這是 #EXO#成員都暻秀作為演員在電視劇中首次擔任主演,將飾演從完美的王世子李率(音)蛻變到度過生死關頭後的元德(音),這也是他的首部歷史劇,備受期待.

用戶要求終止服務

菲比108 發表於 18-7-4 16:53
其實已經好耐喇..

咁又真喺好趕客喎

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

菲比108 發表於 18-7-4 16:53
其實已經好耐喇..

吓,咁嚴重

伯爵府

mcyw888 發表於 18-7-4 17:19
吓,咁嚴重

就係咁囉⋯⋯嬲爆

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

菲比108 發表於 18-7-4 17:39
就係咁囉⋯⋯嬲爆

唔好嬲傷身架,投訴左應該好快攪掂

伯爵府

Heymanma 發表於 18-7-4 15:49
開到 Part 23, 梗係要飲番杯賀一賀佢, 恭喜 恭喜
順便祝英格蘭可以 ...

好靚仔呀

首頁

尾頁

跳至