自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

mislcshan 發表於 18-10-12 10:50
反而用一點通app 就登記左 抽到37蚊
,但個app入面唔識用點轉數快
你點禁架
係app個主頁面按 轉賬,
按 轉賬給新收款人
按 手機號碼
輸入no.
按 下一步

如果對方都有轉數快, 就會show對方的預設收款銀行
你輸入貨幣同金額就得

只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

珍珠宮

如果我有三間銀行,係咪三間銀行都要登記?例如我登記用A銀行收款,如果我想C銀行轉比B銀行,咁我係咪要係B銀行再登記多次收款賬戶?

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

Rubik 發表於 18-10-12 11:25
如果我有三間銀行,係咪三間銀行都要登記?例如我登記用A銀行收款,如果我想C銀行轉比B銀行,咁我係咪要係B ...
我登記咗兩間銀行accounts,
最後一個登記的, 就會成為預設收款賬戶

珍珠宮

09729loklok 發表於 18-10-12 11:27
我登記咗兩間銀行accounts,
最後一個登記的, 就會成為預設收款賬戶

thx 明白

水晶宮

Rubik 發表於 18-10-12 11:25
如果我有三間銀行,係咪三間銀行都要登記?例如我登記用A銀行收款,如果我想C銀行轉比B銀行,咁我係咪要係B ...
最好你想定一間銀行戶口做預設收款戶口, 即係你想人地入落你咩戶口, (咁就最後先登記),
自己的其他賬戶登記咗先, 方便自己d錢轉嚟轉去.

別人轉錢俾你時最快係見到你預設的a/c, 但其實都可以選擇你已登記的銀行a/c

珍珠宮

09729loklok 發表於 18-10-12 11:35
最好你想定一間銀行戶口做預設收款戶口, 即係你想人地入落你咩戶口, (咁就最後先登記),
自己的其他賬戶登 ...

就係見到你呢個post個優惠吸引過其他好多,所以登記咗,但呢個戶口我唔用的而家就啱喇

子爵府

回覆 09729loklok 的帖子

謝謝指教,搞了一大輪,打熱線問,原來只有手機版才可以領紅包,平板電腦用一點通也用不到。JETCO Pay是未出轉數快時的服務,跟轉數快是不同的。

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

抽到40即時到戶口, 多謝報料

09729loklok    發表於 18-10-12 15:27

水晶宮

CheungKeeKee 發表於 18-10-12 15:00

謝謝指教,搞了一大輪,打熱線問,原來只有手機版才可以領紅包,平板電腦用一點 ...

咁你手機down個永隆銀行一點通app啦

水晶宮

CheungKeeKee 發表於 18-10-12 15:00

謝謝指教,搞了一大輪,打熱線問,原來只有手機版才可以領紅包,平板電腦用一點 ...

謝資訊, 原來JETCO PAY唔同轉數快的
我多數都係用手機登入APPS

子爵府

有呀,最後成功領到$39。謝謝報料。

別墅

CheungKeeKee 發表於 18-10-15 16:15

唔知宜家仲有冇紅包?有冇jm報料?

子爵府

CheungKeeKee 發表於 18-10-15 16:15

不過當我想用來轉數給未登記第三者,用不到,要去分行登記。真夠麻煩。

珍珠宮

回覆樓主:

$49

水晶宮

hre4 發表於 18-10-16 13:21
唔知宜家仲有冇紅包?有冇jm報料?
啱啱 #54 有人覆咗 $49
我估應該仲有?

別墅

09729loklok 發表於 18-10-18 11:45
啱啱 #54 有人覆咗 $49
我估應該仲有?

thx

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

$34

大宅

09729loklok 發表於 18-10-10 14:51
登記完後, 有個現金抽獎.

多咗錢

我前兩日已經登記,但無抽獎,直家仲有無得抽?要點抽呀?

水晶宮

ladyhaha 發表於 18-10-20 10:01
我前兩日已經登記,但無抽獎,直家仲有無得抽?要點抽呀?

用一點通app登記喎

大宅

09729loklok 發表於 18-10-20 11:55
用一點通app登記喎

呢個岩

首頁

尾頁

跳至