親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

yuensiu 發表於 19-5-16 17:02
我係hutchgo買即係confirmation number
5個位有數字+英文

我都係hutchgo買,點解我睇極都冇5個位數字+英文,可以教教我嗎?thanks

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

Hei62 發表於 19-5-22 10:47
我都係hutchgo買,點解我睇極都冇5個位數字+英文,可以教教我嗎?thanks

etickets入面既confirmation number

大宅

yuensiu 發表於 19-5-22 10:49
etickets入面既confirmation number

我睇睇,唔該哂

大宅

yuensiu 發表於 19-5-14 18:17
印航有得買返啦!
已hold埋酒店 5晚2大2小$4200

好快手

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

Sammi8818 發表於 19-5-22 11:22
Hold咗邊間酒店?

見27樓

珍珠宮

回覆樓主:

今日劃位劃埋回程了

男爵府

yuensiu 發表於 19-5-24 17:26
今日劃位劃埋回程了

我尋日都劃咗了

大宅

yuensiu 發表於 19-5-14 19:48
機票11/4-16/4印航2大2小$8946
酒店暫時hold了心齋橋comfort $4206 (6日5夜連早餐)

酒店都幾平,頭先睇咗雙人房,5晚$3200幾,仲好似不包早餐,你係邊度訂?咩房型?

珍珠宮

Sammi8818 發表於 19-6-4 16:44
酒店都幾平,頭先睇咗雙人房,5晚$3200幾,仲好似不包早餐,你係邊度訂?咩房型?
...

我今次係agoda到訂,上次我係expedia都係訂呢隻房型(2床房)。
今次agoda平d所以經agoda到訂,官網未出房,不過見咁平訂左先
應該都無乜酒店可以2大2小(11 & 8歲)仲包早餐咁平了。東橫inn我唔考慮。

大宅

yuensiu 發表於 19-6-4 16:49

我今次係agoda到訂,上次我係expedia都係訂呢隻房型(2床房)。 ...
我睇不到邊個位寫住包早餐?可能依家己不包早餐

珍珠宮

Sammi8818 發表於 19-6-4 17:50
我睇不到邊個位寫住包早餐?可能依家己不包早餐

呢間酒店入住就包早餐,朝早落去就可以食,唔洗餐卷的。
我經agoda book都寫唔包早餐嫁,但問左酒店,入住已經有免費早餐。

伯爵府

yuensiu 發表於 19-6-4 16:49

我今次係agoda到訂,上次我係expedia都係訂呢隻房型(2床房)。 ...

代言人,我收幾多commission ah ? 咁落力!
我book Xmas 新大阪6天,平均$700!
如大阪心斎橋,要平均$10xx

珍珠宮

claudialuk2011 發表於 19-6-4 18:02

你直頭係comfort fans啦 見你次次都book。新大阪附近有無野行嫁?

其實我想睇埋道頓堀酒店,但未出價。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

claudialuk2011 發表於 19-6-4 18:02

路過搭下咀,本來我都訂左confort inn(不是大阪),以為好抵,點知仲搵到另一間更抵,平均都係$7xx包2大2小早餐,仲要係全國排名第5

伯爵府

Lqueenie 發表於 19-6-4 18:09
路過搭下咀,本來我都訂左confort inn(不是大阪),以為好抵,點知仲搵到另一間更抵,平均都係$7xx包2大2小 ...

如不是東橫、Please pm !

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yuensiu 發表於 19-6-4 18:05
你直頭係comfort fans啦 見你次次都book。新大阪附近有無野行嫁?

其實我想睇埋道頓堀酒店,但未出 ...

agoda第1輪即訂comfort inn真係好抵,我好耐之前訂左聖誕,仲平過官網

珍珠宮

claudialuk2011 發表於 19-6-4 18:10

當然不是東橫,佢的早餐點會係全國排名第5呢? 北海道呀,你又岩? 你係咪過一兩年又去?

珍珠宮

Lqueenie 發表於 19-6-4 18:09
路過搭下咀,本來我都訂左confort inn(不是大阪),以為好抵,點知仲搵到另一間更抵,平均都係$7xx包2大2小 ...

$7xx抵呀
大阪有無分店嫁?
我仲要考慮埋張床寬,就係comfort有120cm先訂。

珍珠宮

claudialuk2011 發表於 19-6-4 18:10

應該開得名,北海道vessel inn

珍珠宮

yuensiu 發表於 19-6-4 18:12
$7xx抵呀
大阪有無分店嫁?
我仲要考慮埋張床寬,就係comfort有120cm先訂。

唔肯定大阪有冇,你睇下vessel inn有冇大阪酒店? 都係120cmx2床

首頁
12345...6

尾頁

跳至