自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

moto1357 發表於 20-3-19 09:32
由火鍋開始,香港人仲未識驚

美國都開始限制十人以上聚會

漫畫好可愛 現實好殘酷
放下自在

侯爵府

LL1999 發表於 20-3-19 03:17
佢好似有份做兄弟,新人知佢由英國回港,係咪都有責任?
今次賓客真係無辜,新人可點交待。 ...

我覺得新人都有責任,應該延期安全d

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

LL1999 發表於 20-3-19 11:17
佢好似有份做兄弟,新人知佢由英國回港,係咪都有責任?
今次賓客真係無辜,新人可點交待。 ...

唔好搞到老人家
放下自在

侯爵府

所以大家唔怕唔好意思,非常時期唔出席都無可厚非

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

請大家自律,避免聚集飲宴,才可減少傳播感染的機會。

侯爵府

selinako^^ 發表於 20-3-19 09:21
27歲 都唔係老人家啦!都唔化既
上次邊爐家族果個又係20幾歲

邊爐家族係第一批中招,當時仲係新年,我都仲覺得佢地情有可原,畢竟當時啱啱開始爆,大家都唔知發生乜事

但去到三月時已爆咗接近兩個月,政府一早已停課,又WFH,意大利韓國都已經爆到七彩啦,都仲要去旅行同飲宴

首頁

尾頁

跳至