自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

babytt2 發表於 20-7-11 09:53
哦,有呢個新plan 咩,我長老用緊 csl $38 plan

因為 clubsim 無合約...
我幫長老轉左.. 用一個月唔鐘意咪轉走..
等長老夠65歲又可以轉其他 plan 唔駛綁死..
(同埋我個長老唔合資格攞長者生活津貼.. 呢個$38 plan 佢用唔到)
同埋 clubsim 買 daypass 去旅行方便...
呢個長老經常去旅行... 方便唔駛換卡..

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

zxzx 發表於 20-7-11 00:51
Imc, lucky, 3 - 邊個好? 我買比老人家用。
係咪3 好啲呢?話晒大台?

lucky同imc用csl網絡,你要睇長者出入地方邊個收得好d

lucky同3平過imc

大宅

認識瑞士牛牛第一回

回覆 J.Kong 的帖子

我都用佢,1年也是$200有找,上網都快,我只用來上網,唔打機,唔睇片,所以夠用。我爸爸近期都轉用佢,佢之前張預付咭只能打電話,現在帶號碼轉左之後,可以上網+打電話。
不過坐地鐵時,有D站上網要load耐D

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

用左十幾年數馬O,好貴
換左自由鳥另加data card作backup
我平時用好多data
so far好好

禁止訪問

複式洋房

twcvivian 發表於 20-7-2 13:20
imc 同lucky 可以邊度搵到?
3萬能卡係咪深水埗都可以買到?
Thx
3張儲值卡周圍都有賣,官網買最方便寄埋比你

伯爵府

竇漪房 發表於 20-7-11 10:01
lucky同imc用csl網絡,你要睇長者出入地方邊個收得好d

lucky同3平過imc

新界同港島, 3 ok? 諗住大公司好啲。其實係幫四大同佢哋啲兄弟姊妹整。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

zxzx 發表於 20-7-11 14:41
新界同港島, 3 ok? 諗住大公司好啲。其實係幫四大同佢哋啲兄弟姊妹整。

我唔去新界唔清楚,3响九龍港島大部分都ok

大公司有時至衰,大財團多你一個唔多,細公司反而會覺得顧客係重要資源

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

lm

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至