自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

牛年勳章

我識幾個專登想追女,結果係三個仔
反而生咗兩個女想追男既通常追到

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有朋友生咗三個女,追第四胎話死都要有個仔,結果又係女,我都唔敢問佢仲係咪要再追。

以前老細有兩個仔,佢同老婆都想要個女,因為男女家都係旺仔冇女,點知第三胎又係仔,仲要孖仔。

親戚以前果代好多七星伴月,九星連珠,清一色都係女,最後追到一個仔。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

回覆樓主:

我阿嫲,生3個仔3個女。。結果3個女死曬

公爵府

tahnee 發表於 20-10-7 23:32
有個男同事生咗兩個仔,想追過女,點知追咗對龍鳳胎

我娘家隔離屋, 原先有兩個仔又係想追個女,點知追咗對孖仔

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

朋友第一胎女丶第二胎孖女丶第三胎女

侯爵府

好怕聽到要追...

一早講明只生一個

曾睇過神算,近ㄨ代,男家男丁第一胎一定係仔...

婚前調理好身體,即要即有,生一個“收工”

有親戚及朋友,生2個都係女,決定唔追仔,大把家產留俾女
香港生2個,唔易.

專登追好辛苦...

女一般比仔聽話

男爵府

kkyyn 發表於 20-10-7 11:08
有無人追來, 追去, 都係得個吉?

想要女,第一胎仔第二胎女。身邊好多都一仔一女

首頁

尾頁

跳至