自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

feifei_baby 發表於 21-5-11 13:04
好似每房啲女都讀唔同傳統女校,二房聖保祿、三房聖心、四房瑪利曼,未FC
...

仔就大房大仔聖若瑟,其他細就華仁
係成家玩晒港島名校

水晶宮

三太堅靚喎

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

原來超蓮細個唔係特別靚,係越大越靚嗰隻

水晶宮

鴨鴨比 發表於 21-5-11 18:10

仔就大房大仔聖若瑟,其他細就華仁

華仁定皇仁呀?

何賭王係皇仁畢業呀!

珍珠宮

Astra00 發表於 21-5-11 18:51
華仁定皇仁呀?

何賭王係皇仁畢業呀!

得賭王咁叻仔皇仁-》港大

仔仔們小學華仁,中學就放洋

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

咁佢地唔係澳門長大係香港長大喎,成日覺得佢地係澳門人

複式洋房

三太幾靚喎

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

當年大太病, Mr. Ho 就名正言順揾二太, 漸漸二太唔放大太在眼內, 所以大太就揾個靚D後生D等隻為食貓食, 多個人幫手。所以三太應該好靚。

珍珠宮

demii 發表於 21-5-11 08:40

三太後生時候幾靚,樣子善良又貴氣!

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 21-5-13 16:51
當年大太病, Mr. Ho 就名正言順揾二太, 漸漸二太唔放大太在眼內, 所以大太就揾個靚D後生D等隻為食貓食, ...

大太太呢招幾好!又可以報吓仇,又有人悉心照顧!

珍珠宮

mintcream 發表於 21-5-11 12:54
我記得元配、三太、四太都有幾分姿色!

後生時,三太靚過四太好多,四太由始至今,都冇貴氣,好俗。而且四太個樣,眼睛欠神采。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

我淨係覺得
送呀囡返學去幼稚園洗唔洗set曬頭著曬套裝咁「行」

男爵府

回覆樓主:

第三張抱住超蓮嗰個女仔係邊個?

男爵府

littlefunpig 發表於 21-5-13 17:28
我淨係覺得
送呀囡返學去幼稚園洗唔洗set曬頭著曬套裝咁「行」
...

有錢女人出街個個都係扮到靚一靚架啦。
而且嗰日可能係特別日子,例如家長日之類,所以先要出動阿媽。
否則平日應該有司機/工人接送返學

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

HoshiSora 發表於 21-5-13 17:22
大太太呢招幾好!又可以報吓仇,又有人悉心照顧!

係呀, 明知個老公鐘意偷食, 不如揾個企在自己個邊嘅。
記得當年知有3太, 4太,4太暴光先, 3太好神秘。 大约1998-2000年, Mr. Ho至公開3太真面目。 可能2太年纪大, 留不住隻為食貓。

傳有5太, 又係Mr. Ho嘅nurse, 不過呢次3太4太聯手殺敵
又傳鄺美雲,利智。

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 21-5-13 17:54
係呀, 明知個老公鐘意偷食, 不如揾個企在自己個邊嘅。
記得當年知有3太, 4太,4太暴光先, 3太好神秘。 ...

有段時間,好多人講四太個細女非常似利智。
隔了一段日子,有人搵為食貓張後生相片出來,話四太細女似佢。四太細女雙眼冇神,話似利智,但又話四太一向雙眼冇神。

象牙宮

HoshiSora 發表於 21-5-13 20:03
有段時間,好多人講四太個細女非常似利智。??。
隔了一段日子,有人搵為食貓張後生相片出來,話四太細女似佢。 ...
係bor, 四太雙眼冇神, 細女四太眼神好似 。 唔係個個肯做第幾嘅。 利智而家係李連杰正印。 傳聞5太nurse都喺正印呀。

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 21-5-13 21:00
係bor, 四太雙眼冇神, 細女四太眼神好似 。 唔係個個肯做第幾嘅。 利智而家係李連杰正印。 傳聞5太nurse ...

個哎吔阿五冇入宅⋯⋯阿三阿四用錢送咗佢出去嘛。之後個哎吔阿五另外結婚啦⋯⋯咁樣鑿咗一大筆,夠佢一家活得精彩了!其實我福爾摩斯上身咁諗,個哎吔阿五都唔知係唔係同外面個男人設局鑿一筆嘅!外面個男人不勞而獲飛來可觀橫財,暈咗都識嘻嘻笑~

象牙宮

HoshiSora 發表於 21-5-13 21:38
個哎吔阿五冇入宅⋯⋯阿三阿四用錢送咗佢出去嘛。之後個哎吔阿五另外結婚啦⋯⋯咁樣鑿咗一大筆,夠佢一家 ...
話Mr,Ho個陣要個nurse跟出跟入, 咁3太揾咗位算唔靚的比隻貓, 諗住隻貓唔食, 點知隻為食貓啱食, 攪到3太4太同一陣線, 趕人。 亦似你講, 護士斬咗一D柴, 快快走人, 唔同佢地爭老公。 個男人無端端發咗。

男人為食, 乜都食, 千年殭屍又好, 科學怪人又好, 可能男扮女都啱食。

鞋, 妻不如妾, 妾不如偷, 偷不如偷不到。

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 21-5-13 22:00
話Mr,Ho個陣要個nurse跟出跟入, 咁3太揾咗位算唔靚的比隻貓, 諗住隻貓唔食, 點知隻為食貓啱食, 攪到3太 ...

偷不到,到不了手嘅,總係令一眾餓鬼心思思囉⋯⋯

首頁

尾頁

跳至