自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

姬絲汀汀 發表於 21-7-14 21:17
有呀,今日收埋25蚊一張,over$26可以一次過用.

請問邊個位見到推薦成功?
唔知點解系統唔當我係。你推薦的朋友本身已係支付寶用戶,你推薦佢係推薦佢經支付寶攞政府$5000,對嗎?(因我推薦我哥,佢本身已是支付寶用戶)

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

ydoris 發表於 21-7-14 20:19
我想問,我個支付寶綁左支付寶卡。但我以前入落二百幾蚊,佢每次都扣支付寶卡,點可以清左個二百幾蚊呀? ...

付款果陣改返用你餘額,先俾佢嘟

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

chunchunlee 發表於 21-7-12 20:12
佢寫住8/7開始買滿$10可當$5用
我分別去7仔買左支價值$11既野飲,比支付寶減$5個code 嘟,都係收我正價$11 ...

但我13/7去OK用到,依家只剩2張。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

goo_littlebb 發表於 21-7-15 08:49
付款果陣改返用你餘額,先俾佢嘟
明白晒,吾該晒呀。。。。。。。。。。。。。

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

我已經用晒了
用呢個code可以掃多$5

伯爵府

chunchunlee 發表於 21-7-12 20:12
佢寫住8/7開始買滿$10可當$5用
我分別去7仔買左支價值$11既野飲,比支付寶減$5個code 嘟,都係收我正價$11 ...

我用到喎

男爵府

blue02 發表於 21-7-15 07:25
想問下東海堂 係咪 download個app就做到會員 ?如果買35蚊嘢 就減$5, 嗰折扣都幾勁喎
...

Download 咗個app仲要登記先做到會員㗎。會員買滿23元就可以減5元

首頁

尾頁

跳至