潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

ChristyHayden 發表於 21-12-18 11:51
既係1:1都未夠,所以SA的回應都好正路~
jm可以試吓買到過咗1:1就快到1:1.5的時候再問,睇吓SA到時再畀d咩 ...

我諗住買鑚石介子 或者手鏈再試下,我個個價就係到1:1 都冇用因為我估太多人要,我以為D人只係想排Kelly 或者birkin

大宅

我有比wishlist sa~
佢覆話無貨,但有另一size

係咪即係我已經spend 夠,只係等番貨呢?

伯爵府

tiffheyhey 發表於 21-12-20 08:58
我諗住買鑚石介子 或者手鏈再試下,我個個價就係到1:1 都冇用因為我估太多人要,我以為D人只係想排K ...

原來你想要KP,我記錯咗你MK2添~
KP swift 價錢$47700,疾情初期仲可以1:1(我好彩嗰時出咗),疾情中後期見jm們分享,已經唔得了。
自己遇過2種情況:
1. 疾情前: 一直買自己喜歡的,中間無問過袋,一直買到夠數出袋(1:1),SA就會主動問「近嚟有咩袋想要」,或主動推薦靚袋。
2. 疾情中後期開始: 純粹心思思問吓袋,無諗住高追,spending未到數,SA會話「好少有、唔見返貨、貨源少咗、要講緣份」;SA對你的spending 有信心會夠數,就會話「一齊努力」;到spending真係有望夠數,SA會轉口風話「幫你留意吓」;到spending真係夠數,SA就會話「無問題,會努力幫你揾」。
所以真係要同自己SA溝通,等佢畀指引你。

大宅

ChristyHayden 發表於 21-12-20 09:51

(emoji)(emoji) 好詳細分享

複式洋房

ChristyHayden 發表於 21-12-20 09:51

好勁,咁我明啦,多謝JM 分享呀,佢問左我wishlist 架 我同佢講KP 或者 kD 聽完之後佢就話無乜貨番,個陣到feel 到可能要 1:1.5 or 1:2 , 之後佢再message 我 話叫我sent 多次wishlist , 最後佢send 左 句收到 。

大宅

回覆 trianglefly 的帖子

佢另一個size係咩?我早兩個月出kd around 1:1多少少 你可以參考吓

大宅

youdkme_ 發表於 21-12-20 16:06

佢另一個size係咩?我早兩個月出kd around 1:1多少少 你可以參考吓 ...

kd 1:1 多少少甘好ok wo,,無想像中甘高

另一個size 係30

大宅

你配左幾多有b30 offer呀?我覺得kd 唔使好高純粹冇咩貨

複式洋房

youdkme_ 發表於 21-12-20 16:06

佢另一個size係咩?我早兩個月出kd around 1:1多少少 你可以參考吓 ...

你之前有冇出個bk/ Kelly , 我聽人講KD / pochette 要出過 bk/ Kelly 先比人你買

首頁

尾頁

跳至