自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Astra00 發表於 22-5-3 13:06
對。如大量買廁紙,我都淘寶算。

Me too 我係天貓超市買,送上門,費事拎

別墅

之前係大陸訂左一堆,之後都成年冇買

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

AJW2010 發表於 22-5-3 19:17
乜牌子?我見Kleenex 都唔平

維達潔柔都唔貴

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

S_family 發表於 22-5-3 15:15
咩卷??我淨係識買滿249 ja, 可唔可以教下我

我通常一箱廁紙,跟住加d輕但貴d嘅嘢,通常會買廚紙、零食、炸菜、麵等,可能我太耐冇買,今次有貓超卡送,同去直播間攞券,減曬我最後十幾kg貨只係俾8蚊運費

子爵府

竇漪房 發表於 22-5-3 13:00
比之前平d但我都仲覺得好貴,我上貓超或京東買,130g一卷,除開人仔一蚊左右,今次買少咗優惠都唔洗個半一 ...

仲送到屋企門口,
但我發覺計埋汇率吾系想像中平咁多,人仔貴咗
不過都係平!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我而家又係喺天貓超巿訂廁紙,冇喺香港超巿買好耐了

珍珠宮

CHUIPING 發表於 22-5-3 21:18
仲送到屋企門口,
但我發覺計埋汇率吾系想像中平咁多,人仔貴咗
不過都係平!

我今次已經比之前貴,除開一卷$1.9港紙,我咁啱有其他嘢要買,一次過送屋企我覺得還可以

家有小孩加姐姐,廁紙面紙都用得好快

珍珠宮

72leelily 發表於 22-5-3 17:25
廁紙通常兩條先做優惠價
單條一定唔平

但2條都無做特價呢

首頁

尾頁

跳至