夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

安安18 發表於 22-6-4 00:43
我發現男友上社交網站約女出嚟開房,我可以點做同佢攤牌定扮冇嘢忍,好想搵解決方法,有冇人可以幫我(emoji)
...

咁都要?
你們又未結婚,又無小朋友
最好一拍兩散的

走啦!除非你都係心甘情願

別墅

cathngai 發表於 22-6-4 20:38
佢點答你 ?你又決定如何?

佢就係乜都無答過,問佢,佢話唔識點面對我

伯爵府

安安18 發表於 22-6-4 23:45
你自己決定如何?
你唔離開佢的話, 你要預咗佢不斷輪迴, 直到你心死, 或者佢厭倦你。 定你打算忍一世?
若你小朋友係女的話, 你要小心, 我怕佢精蟲上腦, 對你個女不利。 我有個朋友, 佢第二任丈夫對佢個女好好, 佢個女都感覺到父愛, 但當個女十五歲時, 亭亭玉立, 佢後父對佢起痰, 忍唔住摸佢胸部, 好彩冇進一步。

kwhkwh    發表於 22-6-5 12:55

侯爵府

aryemyem 發表於 22-6-4 10:00
帶眼識人
前夫出軌
男友約炮

不能認同更多

子爵府

講得唔識点面對你已經有答案:你對佢可有可無,最好你自己提出分手,佢冇損失!你唔决定走人,佢會繼續約女偷食,因為太容易有免費餐!到時佢真的厭腃你飛你,倒不如你飛佢先!

琥珀宮

回覆樓主:

分手

男爵府

安安18 發表於 22-6-4 00:46
係咪男人都鍾意咁樣做嘅女人可以忍到,還是我遇到的男人就係會咁,有冇人男人擔屎都唔偷食㗎
...

好男人有好多, 但你揀唔揀到, 同人夾唔夾唔同,就另一件事。 好多毒男 唔識社交, 都好乖仔, 放工回家, 好鬼悶, 頂唔頂到就睇你, 我好多fd 頂唔到,寧願 單身都唔要哩款, 至於高質男就睇你有無本事

別墅

cathngai 發表於 22-6-4 23:59
你自己決定如何?
你唔離開佢的話, 你要預咗佢不斷輪迴, 直到你心死, 或者佢厭倦你。 定你打算忍一世?
...

呢樣佢就分得好清楚㗎

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

安安18 發表於 22-6-5 14:45
呢樣佢就分得好清楚㗎
分得咩好清楚? 只食街外女?

伯爵府

安安18 發表於 22-6-5 14:45
呢樣佢就分得好清楚㗎

當年我朋友第二任老公, 相處差不多十年, 都係 顧家慈父一名, 我朋友樣貌身材都唔差,也同佢生咗個女 , 我朋友個女細時都感受到後父嘅父愛, 佢兩無女都估唔到佢C6會做出禽獸嘅行為。 你同現任男友相處咗幾耐? 你真係咁了解佢?

侯爵府

free2020 發表於 22-6-5 01:26
不能認同更多

樓主可能喜歡口甜舌滑識溝女,或者加埋外貌控,所以識親都係會偷食既男人。

別墅

yantung2010 發表於 22-6-5 18:37
樓主可能喜歡口甜舌滑識溝女,或者加埋外貌控,所以識親都係會偷食既男人。
...

唔關事我兩個都係樣衰衰,不過今次呢個真係口花花嘅

男爵府

我發現男友上社交網站約女出嚟開房,我可以點做同佢攤牌定扮冇嘢忍,好想搵解決方法,有冇人可以幫我(emoji)
...

遇到呢啲人走都走唔切啦仲要忍

大宅

SUMSUM_88 發表於 22-6-6 01:07
遇到呢啲人走都走唔切啦仲要忍

咪係,又未結婚,只係男友,咁快已經偷食,即走啦,唔明點解要忍

子爵府

...

以我所了解, 如果男人滾開, 要滾到自己唔想滾才唔滾的, 其他人很難改變他們的控制能力, 可能比戒煙更難.

改變的原因包括身體狀況, 突然有極大的覺悟, 這個覺悟好可能是一個大失敗大挫敗, 最終發覺都係老婆或舊女友好, 但這個時候可能是幾年或幾十年. 如果只是所謂的原諒, 希望真的行吧.

我有朋友七十歲了, 表面上是好爸爸, 公公, 以前有機會也去滾一滾, 太太只不知我不知, 但當然不要給她發現. 現在成日問我為何不滾, 說我七十歲時會後悔.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

仲有咩原因,令你覺得會留低?
滾開一次,就會有無限次..仲要未婚,佢亦唔需要有d咩責任感

侯爵府

安安18 發表於 22-6-5 22:52
唔關事我兩個都係樣衰衰,不過今次呢個真係口花花嘅

唔好浪費青春只為左唔抵唔甘心啦。

子爵府

安安18 發表於 22-6-4 00:46
係咪男人都鍾意咁樣做嘅女人可以忍到,還是我遇到的男人就係會咁,有冇人男人擔屎都唔偷食㗎
...

應該是這樣說: 寧願走去做擔屎的工作, 有機會也不去跟人偷食. 而不是擔住屎都唔偷屎食. 但這句說話太舊了, 估不到香港人可以用幾十年, 用到無擔屎的工作都繼續用.

其實有男人是專一的, 但既不要宅男(又話悶)..., 要知道健談樣好的男人是有吸引力的, 也很易吸人到女性. 但關鍵不是樣貌醜不醜, 而是該男是否有機會偷食, 也願意放棄/不接受機會. 其實所為樣貌較差的人, 有機會他們可能會更珍惜偷食的. 你要找一個有機會而不接受, 願意只守候在你身邊的人, 而不是較醜的人.

所以不論醜不醜的男人, 我覺得最重要看他對家庭的理念, 對未來的計劃, 對女方的愛惜和付出(是否比自己好), 對女人不口花花(其實這個是重要的, 是一個出軌機會的試探), 曾做過說過的是否兌現(如果拍拖已出軌/之後又神神秘秘已不符合要求), 大部份時間只對自己熱情而對人緊慎, 基本上沒有秘密(特別是行縱). 如果有這些的基礎, 風險的程度應該比較低.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

即是將個波交返俾你。
佢冇話改,冇交待,
再有下次,亦可以話你早知佢係咁嘅人,
最恐怖係有人提你小心淫蟲搞你小朋友,
你竟然話佢識得分??
約炮仲衰過叫雞,
雞都要客人戴套,
炮友分分鐘打真軍,
好污糟。
分手啦。
呢個世界仍有好男人,
但有冇諗過你從那途徑認識賤男?
可能係交友渠道問題。

珍珠宮

...
飛左佢...EASY

首頁

尾頁

跳至