自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

瑪瑙宮

sweetapplebb 發表於 23-1-22 21:59
回覆 meowmeowdesu 的帖子

熟唔熟統一 一封20

要比一封定两封

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

micsin 發表於 23-1-22 22:17
bk standard 真高 比看更都比一百 我自問唔得

我俾$100座頭,第一佢真係好好,屋苑有咩著數會叫我記得拎,發生咩事會提醒我。我工人,小朋友有咩動靜佢好清楚,所以呢$100係抵俾嘅。

其餘嘅我同老公各自派,$20一封,勁生面口嘅就$10

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

大力大力 發表於 23-1-23 05:53
日更超好、做了十多年、每年屋苑客人投票管理員、都是第一名~

日更 200 x 2

係呀日更超好200x2
甘多年都係甘,佢唔係新年先嚟表演

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

vivibabyvivi 發表於 23-1-23 08:20
我俾$100座頭,第一佢真係好好,屋苑有咩著數會叫我記得拎,發生咩事會提醒我。我工人,小朋友有咩動靜佢 ...

係吖

翡翠宮

free2020 發表於 23-1-23 04:01
真係抵比

疫情期間乜都唔俾上,超市都只可以送到樓下

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

ilovepizza 發表於 23-1-23 03:18
清潔$100

對,清潔ee係最大封嘅,我呢啲舊樓真係得1個清潔,不過剛剛比佢換左人
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

翡翠宮

zxyggp 發表於 23-1-23 09:56
對,清潔ee係最大封嘅,我呢啲舊樓真係得1個清潔,不過剛剛比佢換左人
...

相反我哋呢啲清潔根本唔做嘢扮晒野最叻舊垃圾喺笠口位,可以成個星期冇郁過,夏天就留係停車場果層笠位歎冷氣都唔係做嘢,由我返上樓開始抹笠掣,30分鐘後再出門口仲係原地抹同一樣

公爵府

a-mi 發表於 23-1-23 10:06
相反我哋呢啲清潔根本唔做嘢扮晒野最叻舊垃圾喺笠口位,可以成個星期冇郁過,夏天就留係停車場 ...

呢啲日子真係唔可以統一派,真係做到野味大封啲,明明日日都唔做野,睇手機嘅,$10封都未必俾佢

別墅

20元

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

zxyggp 發表於 23-1-23 10:09
呢啲日子真係唔可以統一派,真係做到野味大封啲,明明日日都唔做野,睇手機嘅,$10封都未必俾佢
...

點止唔做野,d替假唔幫你開門(呢樣唔係必然我明,但明明兩手揸哂野無手都唔幫手)。我仔攞信唔記得閂門,即時喺你面前比說話你聽,一d都唔客氣。我都即時話呀仔唔岩行去閂返,但你咁唔客氣就真係有點兒那個囉!

雖然替假我極唔想比,不過都會照比
,但唔會大封

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

經常性黑面, 唔望人會比幾多?

珍珠宮

zxyggp 發表於 23-1-23 10:09
...
我家大堂就係有個平時咩都唔做嘅大爺,攤係櫈度玩電話,佢拍檔就做到懵,又冇禮貌,我個個都俾就係唔俾佢

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

jollyma 發表於 23-1-23 10:49

睇你心態,唔比或20蚊

男爵府

昨晚拜完年返到樓下有三個保安平時得一個

公爵府

jollyma 發表於 23-1-23 10:49

我會唔比囉,我真係做得出,因為啲保安真係換得太多太快啦

珍珠宮

micsin 發表於 23-1-22 22:17
bk standard 真高 比看更都比一百 我自問唔得

我哋好熟的一個,$50 x 2 係呢三年開始,之前 $20 x 2, 本來車輪(emoji)唔識的 $10 x 2 , 但比我老公話,所以齊齊升一格

伯爵府

回覆樓主:

$100*2
日夜保安清潔一樣

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

meowmeowdesu 發表於 23-1-22 21:07
如題

舊看更做了好多年剛剛退休,換上新看更,所以我只俾20*2封。
平日常見既清潔姐姐就50*2。
Childhood is journey, not a race.

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

日日見自己座數既 $200,大堂同清潔既$100, 其他座數唔識就唔派

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Piaget 發表於 23-1-23 11:54
日日見自己座數既 $200,大堂同清潔既$100, 其他座數唔識就唔派

今朝落樓呢個完全未見過

首頁
12345...6

尾頁

跳至