自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

lily-of-valley 發表於 23-8-28 12:58
邊個諗件鬼咁野出來架?

集合歷來50屆港姐冠軍個樣,用電腦整出嚟架

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

五千萬 發表於 23-8-28 13:04
集合歷來50屆港姐冠軍個樣,用電腦整出嚟架
非常肉酸, 講野又似鬼叫。

4個好過鄭裕玲。 其實多幾個都得, 洪永城, 馬明, 黎諾懿, 袁偉豪都想睇。 但唔想王浩信, 因不是愛妻號。

珍珠宮

yaumuimui 發表於 23-8-28 08:06
仲要4位各有工作在身,一星期前派這重要任務比新手做,又無經驗老到司儀傍住,尋晚第一次踏台版對稿,仲要 ...

原來咁. 唔怪得之一直無宣傳, 直至一星期前才有promo.

佢4個毫無經驗, 無可能同嗰D年長月長都係做司儀嘅比較, 乜嘢都係要"工多"先會"藝熟". 其實佢4個嘅外形唔錯吖又係一線小生, 至少順眼. 唔應該用專業角度去批評佢地嘅表現. 見佢幾個食螺絲講錯嘢企喺度傻笑, 4個大男人, 替佢地辛苦.

幾個之中山聰叫做最鎮定同口齒伶俐, 陳豪原來講英文唔錯呀! 阿蕭傻下傻下咁, 至於煎pan夠親切, 不過就要補一補語文水平喇, "thank you你"呢D語句最好可免則免.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 23-8-28 13:09
非常肉酸, 講野又似鬼叫。

4個好過鄭裕玲。 其實多幾個都得, 洪永城, 馬明, 黎諾懿, 袁偉豪都想睇。 ...

加多幾個愛妻號, good wor

突然諗,可以開拍一套關於愛妻號既劇集

男爵府

其實佢哋四個我又覺得ok喎,好有新鮮感

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

yiu_mimi 發表於 23-8-28 13:36

Ah,係bor, 愛妻號。 希望蕭正楠破毒可攞視帝, 咁就名正言順4視帝。

大宅

四位男司儀表現算係咁,始終唔係專業。至於AI 環節,真係睇到眼攰,太多喇

子爵府

corinthians 發表於 23-8-28 13:41
四位男司儀表現算係咁,始終唔係專業。至於AI 環節,真係睇到眼攰,太多喇
...

完全將佳麗和AI對比簡直自曝其短。 首先第一個環節歷界號碼得奬比率和相似度做比較,認真救命悶到暈,呢個比較實在太無謂,似AI%代表質素好啲咩 另外將後生女變了亞婆樣,心諗選美想睇年輕美女無啦啦比個幾十年後樣比我睇 之後佳麗問答環節又要聽一次AI答案我覺得佳麗好慘資料性、淡淡定一定唔及AI, 點解要咁樣安排。 尋晚節目沉悶真係唔關四位司儀問題,係呢個節目流程實在太悶,神仙難救。

子爵府

回覆 麟媽媽 的帖子

陳豪成鬼日笑陳山聰講錯野,佢又忍唔到笑,我見到陳豪我都笑左

大宅

yiu_mimi 發表於 23-8-28 13:36

正喎
就叫愛妻號烈車

珍珠宮

回覆樓主:

其實AI主題真係好悶,好夾硬地乜都AI,將歷屆得獎佳麗同一號碼合成嘅樣對比真人,一拍埋實係AI靚好多啦,等於美圖秀秀咁,仲要有part又hang hang地
之後果啲咩根據佳麗DNA整出黎嘅AI問題又係騎呢。。

大宅

tvb仲有咩好睇

男爵府

預左四位做司儀會甩轆所以見到會覺得好笑, 成晚變左冇咁悶。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊