嬰兒用品

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

畀面勳章

Re: 那間公司會有免費奶粉提供比6個月大的BB ?

I want the dr.'s form, pls
[email protected]

複式洋房

hi kam_1113,

麻煩你可否給我這張form:

適合育有6-8個月以下bb:
5. 美贊臣安嬰寶(3罐x400g+bb玩具一個)

My email is: [email protected]

Thank you very much!!!!

Hiuchingmama

複式洋房

可否pm我或e-mail to [email protected]
thanks!

kam_1113 寫道:
SORRY各位~~雪印我已經沒有表格了!!!

我另外有呢D表格,你地需要再PM我啦!!
以下全部表格就算入左會都攞到!!!

適合懷孕或育有三個月以下bb:
1. 美贊臣安嬰兒(2罐x900g)
2. 惠氏s26 (3罐x400g)

適合6個月至7歲以下bb/小朋友:
3. 金裝健兒樂for 6-12個月)�金裝幼兒樂for 1-3歲)�金裝學兒樂for 3-7歲全部攞1罐x 400g注意:這是同一張form!!張form只限之前未用過惠氏優惠買奶粉的媽媽。例如惠氏買1送2的優惠)

適合懷孕或育有0-12個月以下bb
4. 牛欄牌皇牌(2罐x400g,會送bb相應階段奶粉)

適合育有6-8個月以下bb:
5. 美贊臣安嬰寶(3罐x400g+bb玩具一個)

適合育有6-10個月以下bb
6. 雅培恩美力(2罐x400g)

大宅

你地CHECK PM~啦啦啦~~

我的電腦壞了,可能要一段時間才回覆pm,如有急事,請電話聯絡~

大宅

可唔可以pm我..?
或者e-mail ~ [email protected]
唔該你~

複式洋房

kam_1113

Pls, check pm.

Thanks

複式洋房

我想問你地有咩醫生信會有奶粉送呀??
仲有我想要d 表格la∼thx∼
[email protected]~~THX THX~
我要0-3個月oY∼THX∼∼
BB 就出世∼

洋房

煩請 P.M 我 或 e-mail ylkwan2005@yahoo.com.hk
Thanks.

大宅

琪琪925 寫道:
我想問你地有咩醫生信會有奶粉送呀??
仲有我想要d 表格la∼thx∼
[email protected]~~THX THX~
我要0-3個月oY∼THX∼∼
BB 就出世∼

CHECK PM~
我的電腦壞了,可能要一段時間才回覆pm,如有急事,請電話聯絡~

禁止訪問

大宅

Please send me to [email protected]

複式洋房

PLS PM ME

THX!!

大宅

各位CHECK PM~

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hi kam_1113:

我想要 安嬰兒A+2號的form 嗎! thx!

複式洋房

煩請 P.M 我 或 e-mail helenwxf22@yahoo.com.tw Thanks.

民房

可否email form to [email protected]. Tks!
適合懷孕或育有三個月以下bb:
1. 美贊臣安嬰兒(2罐x900g)
2. 惠氏s26 (3罐x400g)

複式洋房

pleas e-mail to me 啊
我要A+ 啊[quote]

大宅

我想要3+5呀,唔該晒

大宅

CHECK PM~

侯爵府

我到有奶粉from和入會from.
有意可以pm我fax no.

首頁
12345...12

尾頁

跳至