懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

受到警告

引用:你都食咗,+仲問乜啫,+多餘!+心知肚明啦

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

複式洋房

回覆:LittleMss 的帖子

我係爛囗咁又點啊,關唔關你事啊,你咬我食啊

王國長老

王國長老

LittleMss已經被封戶, 大家下次面對惡意挑釁/攻擊請按舉報通知版主, 不要回罵, 更不可使用粗口, 由於今次是LittleMss挑釁在先, 樓主我沒有罰你禁言, 請注意在親子王國使用粗口一般情況會受警告牌及被禁言一周或以上, 多謝合作.

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

複式洋房

引用:LittleMss已經被封戶,+大家下次面對惡意挑

原帖由 edea 於 13-04-06 發表
LittleMss已經被封戶, 大家下次面對惡意挑釁/攻擊請按舉報通知版主, 不要回罵, 更不可使用粗口, 由於今次是 ...
Thx

王國長老

王國長老

mayyoko 發表於 13-4-6 20:52
Thx
大肚果一年我戒得好清, 不過我本身唔食生野, 所以又俾你少一樣引誘我係超鍾意食蟹, 除左魚其他海鮮勁忍口, 生完BB後先可以放懷大吃.

當年我媽陀住我時戒得好清, 我皮膚好好, 佢陀我個妹時食左幾次芒果, 又冇咁小心戒口, 結果我個妹皮膚差好多, 到而家三十幾歲仲成日R痕R到周圍紅晒.

忍到口就盡量忍啦

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁

尾頁

跳至