夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:追蹤app

其实個追蹤app叫咩名??

子爵府

BK jm 太變態,完全唔須要,諗都唔好諗

伯爵府

我都會唔鍾意,我諗無人鍾意,不管身有無屎

大宅

拖唔係咁拍嫁。。。咁問個男仔,即使係講笑既口吻,對方都好可能唔開心,一句講晒就係揾交嗌

別墅

其實無野真係唔怕裝。

不過,女人做呢樣野就等於問男人最愛係邊個,搵交拗囉。。。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我有裝,係老公叫我裝,佢話佢要去安心搏殺,先要條件係先令我對佢百份百信任,我信佢,佢俾到信任我,就大家可無後顧之憂…………我估呢樣野都係睇個人諗法,十個男人九個會反對,我老公係一個好奇怪既男人。

但裝左又點,我係隨時check到佢,但事實上,真係無乜意思,俾你check到,你係吾信佢既,你咪又心思思想打俾佢confirm佢係邊

民房

回覆:sscc0113 的帖子

我同男友都有裝,係男友提議。其實冇話啱唔啱。如果要出軌,裝gps都冇用,仍然有好多方法呃对方。
但有啲人真係反感,未必係佢有野。

大宅

我明白樓主咩意思,如果我c6講出口唔肯裝,當時個刻我都可能會有d擔心。

不過,唸唸下,就算裝左又點,如果佢要偷食,裝唔裝都偷到食架啦。

所以樓主唔好唔開心啦,唸下其實個apps都無咩用je,不如做好自己,實實際際令男友開心而唔會出去滾仲好,唔好因為咁小事自己嚇自己。

禁止訪問

複式洋房

回覆 sscc0113 的帖子

我都唔會唔鐘意, BUT WAHT FOR ?

男爵府

if my bf asking my permit to install such app, i will tell him off the topic as well. Not admitting i will do anything wring just because this is totally non sense of request.

侯爵府

引用:尋日見到有jm+post話叫佢c6裝果d追蹤app試

原帖由 sscc0113 於 13-12-08 發表
尋日見到有jm post話叫佢c6裝果d追蹤app試下佢c6,跟住佢c6肯裝,跟住我今日又試下咁樣同我男友講(但其實就 ...
我都唔會裝,亦好反感喎,唔係我身有屎,係唔尊重嘅問題,我係你另一半,唔係你附屬品,唔係你嘅……唔覺得有需要咁做,我媽都未咁樣管我!

侯爵府

引用:Quote:原帖由+plng1215+於+13-12-08+發表咁

原帖由 sscc0113 於 13-12-09 發表
我只係試下佢,所以先問,但見佢咁大反應,所以我先咁諗,因為掉番轉,如果佢叫我裝,我都無野架,因為我都 ...
你啲諗法好消極,好唔健康

男爵府

比我都会反感

複式洋房

不信任,裝不裝都一樣

大宅

悲哀

洋房

好變態

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

做人要將心比己,
調轉頭有人裝個APP係你度,成日睇住去邊,
你會點,
唔係私唔私隱問題,
係人有時有情緒架,有時都想一個人,
唔想有人知自己去左邊,或想去邊~

男爵府

sscc0113 發表於 13-12-8 22:32
尋日見到有jm post話叫佢c6裝果d追蹤app試下佢c6,跟住佢c6肯裝,跟住我今日又試下咁樣同我男友講(但其實就 ...

所有無私隱既野我男友都有做,因為佢曾經犯錯
佢唔止係電話裝gps,佢仲去買左個幾千蚊既gps,再係車上都安裝埋gps
連最可怕既24小時cam都有.....真係你唸得出既都有
目的係令我全天候知道佢行蹤得以安心
初初頭幾個月我成日都會check住架
但而家已經無再check了,因為當你對一個人有信心
呢d野係唔重要架,最重要係佢個心係咪向住你
佢個"心"係gps追蹤唔到架,只有你自己個心先睇得最清楚!
樓主,唔好為呢d小事唔開心啦,唔值得架!

大宅

有D男人真係會好反感架。我老公有個friend,原本同女朋友都好地地嘅,仲諗住結婚添,點知個女仔偷偷地裝咗個跟蹤apps喺佢個電話度,個男仔覺得個女仔好恐怖,控制慾太強,所以堅決要分手,個女仔點掹都掹唔番呀。

首頁

尾頁

跳至