跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 平平平~~Huggies 片片

我今朝10點幾去, 見到都係得5-6箱左右....個D工作人員話賣曬見到的貨就無啦~

大宅

bb女女,

請看pm!

大宅

我行左好多間, 都係係華潤買左6包m碼.......呵....

別墅

度度都話賣曬囉,我一包都買唔到 :-( :-( :-(

仰望為我們信心創始成終的耶穌。他因那擺在前面的喜樂,就輕看羞辱,忍受了十字架的苦難,便坐在神寶座的右邊。

禁止訪問

大宅

有冇媽咪肯同我1換1換, 我有大碼2包, 想換中碼2包呀
柏熙樂園<== click here

大宅

我同你換呀
bb2ling 寫道:
有冇媽咪肯同我1換1換, 我有大碼2包, 想換中碼2包呀

子爵府

琴日又掃多4包L碼1包M碼

大宅

畀面勳章

judymama 寫道:
琴日又掃多4包L碼1包M碼

勁!我都係一包都買唔到!
咁其實有冇人試過好唔好用呢? 係咪真係細條d?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

子爵府

不過因小失大,今朝發覺唔見左條手錬,應該挽返屋企個陣跌左.

子爵府

試左,ok,d公仔好靚,不過平時冇用開huggies,唔知係咪細d.

Tata1668 寫道:

勁!我都係一包都買唔到!
咁其實有冇人試過好唔好用呢? 係咪真係細條d?

大宅

真係細條d ka!!!

別墅

vane@nana 寫道:
真係細條d ka!!!

How heavy is your baby now?
M size is for 7-10Kg
L size is for 10-14Kg

My girl uses M size when she is 6kg, so I think the size reference of Huggies is not reliable!!

大宅

wafters:

My girl is only 6.2kg but use 'm' size is only ok za!!!

So I think it is smaller compare with other brand!!!

大宅

佢改良左, 我就覺得仲比pampers好用.....
size 就應該比pampers細d......

別墅

我頭先11點鐘去quarry bay 東潤地下間百佳見到仲有9包L size, 如果你地想要可以去睇睇!!

複式洋房

有冇媽媽想一包換一包, 我有M碼, 想交換L碼, 謝

大宅

太遠呀!有無人知將軍澳區有無? :-(
cherrywbb 寫道:
我頭先11點鐘去quarry bay 東潤地下間百佳見到仲有9包L size, 如果你地想要可以去睇睇!!

首頁

尾頁

跳至