自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 chanchanmichell 的帖子

如果去民丹島book resort 我就肯花錢雖然resort算貴, 但貴得黎舒服又有設施, 夠relax..

珍珠宮

引用:11月去新加坡, 機票酒店已經BOOK哂~ 尋日突

原帖由 ching_1115 於 14-08-08 發表
11月去新加坡, 機票酒店已經BOOK哂~ 尋日突然收到廉航FlxScoxt的EMAIL通知, 航班突然無理地取消了, 由4號出 ...
You still hv time to rearrange....11月現在通知你我覺得唔算好衰嘅

子爵府

回覆:廉航 BLACK LIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我坐過兩三次廉航又無咩事,好準時,但係自從咁多空難後決定只坐國泰或大公司

大宅

咁衰..雖然廉航係成日咁..但處理手法cheap左d wor...hk express 有得退票refund返錢,,,好好多!

侯爵府

回覆:廉航 BLACK LIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

廉航就係咁,上次我都差啲俾猛獸航空綫左鑊,所以我一定唔會再用廉航。

愛是恆久忍耐......

伯爵府

ching_1115 發表於 14-8-8 13:12
回覆 chanchanmichell 的帖子

如果去民丹島book resort 我就肯花錢雖然resort算貴, 但貴得黎舒服又 …
咁就諗諗喇。 如果你架機係中午前到新加坡既, 入去Bintan 歎下都好架~ 我住過 Bintan Lagoon ﹣房間普通, 但玩既野都算多, 多團客 (有B6) Angsana ﹣同Banyan Tree 同集團, 呢間靚D, 但細間D,所以設施無咁多, 但海灘都有wifi

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:Quote:晴B媽+發表於+14-8-8+11:05+有買旅保

原帖由 kk80400 於 14-08-08 發表
如果我買平飛,我都會第1時間去買旅遊保,保障一下自已
好多時廉航早成半年以上賣平票根本無可能咁早買到旅遊保險

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

我搭Cathay 都試過臨出發果個月取消航班,唔至廉航係咁!

伯爵府

仲有tiger air 都係好差好差

ching_1115  係?好在冇book,點差法??  發表於 14-8-8 15:31

複式洋房

上次坐PEACH都還可以, 係D位似坐巴士姐...

禁止訪問

引用:回覆 adam112 的帖子因為係AGODX訂, 佢係限

首頁

尾頁

跳至