自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:各位全能的JM們,你地知5知邊度有e包芝士碎

原帖由 can219 於 14-11-06 發表
各位全能的JM們,你地知5知邊度有e包芝士碎賣啊?我行過1田,pakkai,惠空都無wor~

...

男爵府

引用:回覆+can219+的帖子放在凍樻,片袋盒裝芝士

原帖由 karenlohy 於 14-11-07 發表
回覆 can219 的帖子

放在凍樻,片袋盒裝芝士嗰度。
Omg! 我白癡左。哈哈哈!咁我聽日再去先。但個職員又係話得我影相果d咁。

男爵府

引用:Quote:原帖由+can219+於+14-11-06+發表各位

原帖由 bk2013 於 14-11-08 發表
你係邊間PK見到啊?

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 karenlohy 於 14-11-07 發表

原帖由 can219 於 14-11-08 發表
Omg! 我白癡左。哈哈哈!咁我聽日再去先。但個職員又係話得我影相果d咁。

...
你要買個隻芝士100%放凍櫃,無可能放架,個職員老點妳

男爵府

引用:Quote:原帖由+can219+於+14-11-08+發表Omg!

原帖由 dasy 於 14-11-08 發表
你要買個隻芝士100%放凍櫃,無可能放架,個職員老點妳
可能佢自己都5知。咁我知點解我去間間都無啦!因為我無去凍櫃睇過。哈哈哈。

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 dasy 於 14-11-08 發表你要買

原帖由 can219 於 14-11-08 發表
可能佢自己都5知。咁我知點解我去間間都無啦!因為我無去凍櫃睇過。哈哈哈。

...
妳咁可愛?

首頁

尾頁

跳至