自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:需要d好橋整蠱新郎

係冰水用腳指夾麻雀, 夾齊8隻1索同南...寓意“1索得男”... 啱d 想生仔嘅朋友

wcpcelia    發表於 14-12-22 15:38

水晶宮

畀面勳章

yatmanchris 發表於 14-12-22 13:17
我覺得大喜日子真係唔好玩屎尿屁囉 一來係大家開心得啖笑 二來唔應該羞辱人

...
我老公以前講過我知, 佢有個friend去做兄弟, 俾人玩到成班發晒火. 話班姊妹又醜樣又低能兒童咁.
整咗啲假體毛同假陽具, 綁喺唔同既兄弟身上, 要新郎同班兄弟互相做埋啲三級嘢, 例如啲四級片啲動作互lam互含嗰啲. 班女人笑到黐線覺得自己好creative. 班兄弟個個黑面唔肯做. 連新郎都發嬲. 新娘都唔好受吖.
你話呢啲有乜為???

伯爵府

引用:回覆+jadeyeung317+的帖子買個痰罐,+將弄熱

原帖由 愛貓人 於 14-12-22 發表
回覆 jadeyeung317 的帖子

買個痰罐, 將弄熱的啤酒倒落痰罐, 再加泰國貓屎形狀豬肉乾, 要新郎及兄弟食及飲 ...
呢個又要錢又過份

別墅

回覆 bowling2004 的帖子

我只想要一個開心既回憶俾我jm,宜唔係要人地痛苦,所以過分野唔會做,所以我至會係呢度問,如果有人試過,開心又唔過分,我覺得ok law,所以好希望你地可以俾多d意見我,thx

別墅

呢d太過分啦,其實都係想開心下,無必要搞成咁樣,如果呢個環節都唔知為咩,點解仲係會有咁多人玩?係唔係應該廢除呢個慣例?

大宅

回覆 jadeyeung317 的帖子

玩屎尿遊戲我都是由朋友度聽返來, 我結婚時沒玩核突及三級遊戲,只是叫老公講幾句愛的宣言就放行

男爵府

引用:回覆 bowling2004 的帖子呢d太過分啦,其實

原帖由 jadeyeung317 於 14-12-22 發表

呢d太過分啦,其實都係想開心下,無必要搞成咁樣,如果呢個環節都唔知為咩,點解 ...
想表達娶個老婆唔容易,唔係單靠幾個遊戲玩新郎兄弟來表示,我都覺依家所謂玩新郎啲遊戲,只係覺得愈騎呢就愈好玩。

別墅

回覆 daisyma008 的帖子

但係都要人地可以接受,要新老爺新奶奶睇到唔會黑面,以前都試過玩掌上壓遊戲,但係d男人唔肯做,jm覺得唔係過分既遊戲,一定要做,結果搞到唔開心,唉

首頁

尾頁

跳至