婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由 Catherinebyorn 於 15-06-02

原帖由 Katiechan0704 於 15-06-02 發表
咁都無辦法架😔😔😔
辦法咪係如jm和你99所講,返自己屋企囉…
其實99都開到聲叫你走!我生完在99家住,吵完佢叫我返阿媽度,我淩晨唔瞓執晒野,晨早趁佢出去飲早茶就走喇!比人趕都唔走,只會被人繼續黑面單打…

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Katiechan0704 的帖子

乖囡啦!你老公應該都仲好細、保護唔到你!自己一個番娘家好好養胎啦!

男爵府

回覆:睇清楚1個人

你老公咩年紀

大宅

睇清楚邊個?你知唔知自己同邊個結婚?邊個先需要同你負責任?你22都唔後生喇,見唔對路都唔識反抗、唔識走?

其實你都幾厚顏,99出到聲叫你走你都唔走!而你個所謂老公,你大肚都比你瞓地下嘅呢個人,究竟有冇當你係老婆?

大宅

你老公連床都無錢買?

子爵府

畀面勳章

樓主竟然怪奶奶。我睇怕樓主連基本BB野都未準備好, BB床,換片台乜都冇, 諗住生完出黎先算個種, 坐月? 咩叫坐月"牙"?

翡翠宮

呢d帖真係睇到滾,阿b一出世就注定命途多舛

公爵府

引用:自從有左bb之後我認清左1個人&

原帖由 Katiechan0704 於 15-06-01 發表
自從有左bb之後我認清左1個人😉 口口聲聲話為左我好 又呢又路 又同其他人講話會讓張床岀黎比我安胎 ...
更難受和不明你為何寧訓地下都吾返娘家住有d野要自己比自己的
別以為大肚男家會錫住你
我表姐老公長期在外公幹,我表姐只要老公不在家,佢一定返娘家唔會對住6299
你的思想行動如何,你的生活也必如何

公爵府

引用:Quote:原帖由 Katiechan0704 於 15-06-02

原帖由 正太2011 於 15-06-02 發表
辦法咪係如jm和你99所講,返自己屋企囉…
其實99都開到聲叫你走!我生完在99家住,吵完佢叫我返阿媽度,我 ...
這些奶奶真係以後無親人

男爵府

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Katiechan0704 發表於 15-6-1 21:57
自從有左bb之後我認清左1個人😉 口口聲聲話為左我好 又呢又路 又同其他人講話會讓張床岀黎比我安胎 ...
完全唔明白點解要咁對自己,老公又冇用,為左 bb 同自己搬走啦。

男爵府

回覆:END

我係睇清楚C6多過99囉....樓主,對自己好啲啦,一個連床都俾唔到你瞓嘅男人,你仲要咁委屈嗎?

複式洋房

多謝各位既關心,經過1晚件事巳經解決左.
BB巳經買好哂所有野 所以吾需要擔心.

珍珠宮

你奶奶同叔仔,好似唔多歡迎你同bb,只係焗住要比你來住

你個垃圾c6,好唔掂,完全唔成熟

呀女,我真登你辛苦

伯爵府

環保接龍勳章

99做到咁咪即係叫你過主囉!死霸人個廳做乜?就嚟你坐月會開大度廁所門大便臭死你添呀!咁都唔走,面皮成尺厚!

禁止訪問

子爵府

連自己都未搞得掂學人生b,唔好話我殘忍,呢啲跟本唔應該生個b出來,唔好同我講平有平養,香港地呢個環境,平有平養跟本就無可能,咁嘅環境,比到啲咩比個bb?一出來就捱窮捱苦

大宅

引用:你地吾會明白我依家既狀況,我又要等天光先

原帖由 Katiechan0704 於 15-06-02 發表
你地吾會明白我依家既狀況,我又要等天光先有得訓教😊
未結婚見自己bf訓地下都願意去bf到過夜
我明樓主既,搞大左先結婚,自然講咩都冇牙力咁。。。樓主老公搵幾多錢?又有冇諗住出黎做野儲錢搬出去?

琥珀宮

點解你咁都忍到?如果我生個女出黎嫁左後要訓地下,我一定接返佢返黎,唔嫁好過嫁啦

首頁

尾頁

跳至